Ciekawe strony

Szukam stron z ciekawymi artykułami do poczytania typu, o: ufo, paranormalnych zjawiskach, wszelakich spiskach i teoriach, 2012r itd, itp :P

Nie polecajcie stron które już znam:

niewiarygodne.pl (choć większość artykułów do bzdury, ale miło tam zaglądnąć ;D)

eioba.pl (wieleeee mądrych prac, artykułów itd,)

Interesuje się takimi sprawami, i chciałbym zwiększyć moją wiedzę i ciekawość w tym zakresie, więc jak ktoś zna takowe strony, proszę o podanie ;D

drugadroga.pl - nie wiem, czy serwis istnieje, w sumie, to wydaje mi się, że Bartoszowi znudziło się pisanie o tym wszystkim. Aktualnie jest bardzo mało artykułów, ale kiedyś były dziesiątki stron - pousuwał. Można było się dowiedzieć o OOBE, LD, ale o normalnych codziennych problemach i rozważaniem. Szkoda. Kiedyś zaglądałem tam codziennie.

A ja szukam ciekawych stron mowiacych o petli czasu, jakis alternatywnych swiatach, itp. Jak znacie, to zapodajcie, jest mi to potrzebne, a niczego CIEKAWEGO nie znalazlem.

Ja Ci moge polecić Paranormalne.pl

Ciekawa stronka ;))

Szukam stron z ciekawymi artykułami do poczytania typu, o: ufo, paranormalnych zjawiskach, wszelakich spiskach i teoriach, 2012r itd, itp :P

Nie polecajcie stron które już znam:

niewiarygodne.pl (choć większość artykułów do bzdury, ale miło tam zaglądnąć ;D)

eioba.pl (wieleeee mądrych prac, artykułów itd,)

Interesuje się takimi sprawami, i chciałbym zwiększyć moją wiedzę i ciekawość w tym zakresie, więc jak ktoś zna takowe strony, proszę o podanie ;D