Ciekawostka: widzicie w tym rankingu coś "głupiego"?

Już widzicie? DK Online, nazywane przez złośliwców Dary Kościoła Online znalazło się na 6. miejscu dziesięciu najlepszych – obecnie – gier (gier w ogóle) według serwisu GameSpot, czyli de facto jednego z największych i najpoczytniejszych na świecie...

Wyświetl pełny artykuł

guru> dlaczego nie ma tam DOTA 2? Rozumiem, że LoLa nie ma bo DOTA 2 podobno lepsza, ale nawet DOTA 2 tam nie ma? O co chodzi, a może powinieneś zrobić kolejny news z rozdawaniem kluczy do DOTA 2 bo sam mam do rozdania 13 kluczy i nikt ich nie chce, a chcę je rozdać tym 30 milionom graczy, którzy przyjdą do DOTY jak będzie za darmo, chcę już dziś im dać te klucze. Wyczuwasz sarkazm czy nawet tego nie jesteś w stanie zrozumieć jak tego, że DOTA 2 nigdy nie będzie lepsza od LoLa? Nie jestem fanboyem, mówię tylko jak jest i jak będzie bo takie są tendencje obecne i się pogódź z tym. Zanim zaczniesz wypowiadać się na jakiś temat popracuj nad kulturą osobistą i się dokształć w danym temacie, bo co to ma być, żeby redaktor w swoim newsie najbardziej eksponował słowo "k**wa" pogrubieniem i powiększeniem... Pozdrawiam.

Zabolało go że nie ma tak jego ulubionego WOI. Nie ma co się przejmować portalem, to jest blog guru. Zapytaj się Administracji co sądzą na ten temat, to sam zobaczysz w jakim gównie siedzimy. :D

Jak pisałem na PW do administracji dlaczego ja dostałem bana na 4 dni na portalu za użycie przekleństwa, a guru sobie może bez problemu manipulować komentarzami usuwając niewygodne komentarze i robiąc taki rozpierdziel, to moja wiadomość nawet nie została przeczytana (bo tak wyświetlało powiadomienie) tylko od razu usunięte. Tyle administrację obchodzą nasze sprawy.

Już widzicie? DK Online, nazywane przez złośliwców Dary Kościoła Online znalazło się na 6. miejscu dziesięciu najlepszych – obecnie – gier (gier w ogóle) według serwisu GameSpot, czyli de facto jednego z największych i najpoczytniejszych na świecie...

Wyświetl pełny artykuł