Witam.
Poniżej przedstawiam link do filmiku pokazującego to czego nie wiemy (no może niektórzy wiedzą) na temat gry League Of Legends.
Tu jeszcze mały bonus.
Witam.
Poniżej przedstawiam link do filmiku pokazującego to czego nie wiemy (no może niektórzy wiedzą) na temat gry League Of Legends.
Tu jeszcze mały bonus.
niezłe
omg jak ja bym chciał mieć taką dziewczyne co wiedzą o lol'u przewyższa mnie... dziewczyna idealna
Liczyłem na jakieś ciekawsze smaczki w samej rozgrywce, ale z tego też kilku ciekawych rzeczy się dowiedziałem .
Nah. Nic nowego. Wszystko zdecydowanie wiedziałem. Dobrze , że już nie zaprzątam sobie głowy tą grą.
Nie wiedziałem kilku. Powiedziała kilka oczywistych spraw jak rodzeństwo, flippin ninja i kilka innych.nic nie powiedziała o ukrytym pasywie gp i MF,
A gdzie info o ukrytym pasywie Nidalee? Ech...
hehe dobre
Gdyby zebrać wszystkie ukryte pasywy to filmik by brzmiał "100 facts about League Of Legends".
Dla tych wszystkich, którzy chcą poczytać o ciekawostkach odsyłam na stronę how2play.pl
I tak ode mnie, coś co zauważyłem w grze, to to, że gdy Vi zultuje Jayce'a to coś mówi, nie pamiętam co. I jeszcze, gdy Voli zabije / zaatakuje Zileana mówi " Specjalny pazur dla ciebie Zileanie ". Vi + Caitlyn także mają ukryte pasywy, ale to już odsyłam na stronę podaną wyżej.
Dobre , dobre
Źle przeczytała draven , powinna draaaven , brak info o mao i zyrze (+1 ms dla mao).
Dla tych wszystkich, którzy chcą poczytać o ciekawostkach odsyłam na stronę how2play.plI tak ode mnie, coś co zauważyłem w grze, to to, że gdy Vi zultuje Jayce'a to coś mówi, nie pamiętam co. I jeszcze, gdy Voli zabije / zaatakuje Zileana mówi " Specjalny pazur dla ciebie Zileanie ". Vi + Caitlyn także mają ukryte pasywy, ale to już odsyłam na stronę podaną wyżej.
o voli i zileanie mówiła , ale nie o Mao i Zyrze (ich obecność na bliskim dystansie w teym samym teamie daje 1ms dla mao)
Do tego trosze szkoda że tylko wspominała o passywach .
Graves i Noc mają passyw gdy graves trafi granatem w noca , krzyczy wtedy who`s now in darkness (czy coś w ten gust )
tf i graves są wrogami (pierwszy wkopał drugiego)
Passyw ninji (kennen, shen , zed, i akali) działa tak że ninja działa lepiej w pojedynkę przez co gry są dwie takie postacie w teamie mają one - 1 max hp.
Dobrze kopiesz archeologu, masz szpadel.
Ładnie
Mam pomysl czy w tym temacie mozna by bylo podyskutowac o nowych zmianach w lolu, patchach bugach itd ?. Bo nawet calkiem zatytuowany temat, a weszlem tylko na chwile. i dziwi mnie to, ze jeden filmik .
Jako pan i władca tego tematu wyrażam "TAK".
To ja pierwszy zapodam ciekawego buga(?). Jak jestesmy na bocie druzyna na gorze to mozemy stawiac wardy w dosc ciekawy sposob.Otoz gdy mamy ten bush przy pierwszym turrecie na bocie kolo blue wystarczy wziac warda i kliknac nim na grupie drzew znajdujacych sie pomiedzy rzeka a naszym lanem. Ta-da bezpieczny ward.
To ja pierwszy zapodam ciekawego buga(?). Jak jesteśmy na bocie drużyną na górze to możemy stawiać wardy w dość ciekawy sposób.Otóż gdy mamy ten bush przy pierwszym turrecie na bocie koło blue wystarczy wziąć warda i kliknąć nim na grupie drzew znajdujących się pomiędzy rzeką a naszym lanem. Ta-da bezpieczny ward.
Nie wiem czy wy tez tak macie ale tak wygladaja wypowiedzi z polskimi znakami wtf?!
Tak. Niestety taki błąd forum i trzeba czekać aż naprawią.
@Misiael sprawdzilem ta sytuacje i rzeczywiscie daje nam to bezpiecznego warda na starcie bo nie idziemy do rzeki ani nie wychodzimy z rzeki wiec nie maja pewnosci czy wardowalismy (no chyba ze kupili vision warda). Nie sprawdzilem, a mialem czy da sie tak samo na topie bedac niebieskimi.
Jest to na pewno lepsze wyjscie niz stawianie warda gdy wrog moze zaatakowac.
Witam.
Tu jeszcze mały bonus.