Ciekawsza postac lann czy evie

jak w temacie obie mam na 20 i nie wiem z ktora zostac do konca ktora jest bardziej skillowa nie wiem ciekawa dajaca wiesze mozliwosci bez spamowania 1 atakiem

Moim skromnym zdaniem Evie jest lepszą postacią, bo jest dużo silniejsza od dwóch poprzednich co jest dla niej wielkim plusem. Do tego Evie na na wyższym lvl-u potrafi przyzywać sobie do pomocy golemy. Na minus trzeba jej zaliczyć fakt, że jej umiejętności kosztują dużą ilość AP (nie wiem jak to się dokładnie nazywa). Ogólnie rzecz biorąc do póki nie pojawi się ostatnia postać według mnie najfajniej gra się właśnie Evie.

jak w temacie obie mam na 20 i nie wiem z ktora zostac do konca ktora jest bardziej skillowa nie wiem ciekawa dajaca wiesze mozliwosci bez spamowania 1 atakiem

Jeśli nie chcesz spamować jednym atakiem to wybierz Evie, ale z różdżką. Lannem i Evie z kosą spamujesz tylko jednym combo (przynajmniej ja).

Wybierz tą która Ci się najbardziej podoba. W Vindictusie postacie są zrównoważone tak więc graj tym kim chcesz i kropka.

Jeśli nie chcesz spamować jednym atakiem to wybierz Evie, ale z różdżką.

Taa, rzeczywiście, wszystkie moby aż do bossa można przejść normal attackiem, bo nie dość, że spami atakiem jak szalona to jeszcze podbija on do góry.

W Vindictusie postacie są zrównoważone tak więc graj tym kim chcesz i kropka.

Nie są zrównoważone, Evie jest zbyt mocna w porównaniu z poprzednimi, tym bardziej pod różdżkę, robienie nią dungów to błahostka.

to już jestem ciekawy co to będzie jak wyjdzie PvP xD

to zależy jeszcze kto spamuje >.> niby teoretycznie można spamować + dashe to może jeszcze ujdzie xd

a tak wgl polecam Lanna, niezły ubaw można mieć z nim ;P

to już jestem ciekawy co to będzie jak wyjdzie PvP xDto zależy jeszcze kto spamuje >.> niby teoretycznie można spamować + dashe to może jeszcze ujdzie xda tak wgl polecam Lanna, niezły ubaw można mieć z nim ;P

pvp już jest , a Evie w nim pokonuje Lanna(nawet silniejszego i bez straty hp), a przegrywa z fioną

Moim zdaniem Evie ;) Tak jak już wcześniej wspomniano, łatwo się nią przechodzi dungeony, no i jak walczysz różdżką, to możesz odpychać nią potwory. Ogólnie to moim zdaniem jest ciekawszą postacią, ponieważ:

(mam nią dopiero 17 lvl, także jeśli pomylę się w czymś, to przepraszam :unsure:)

* ma efektowne skille, które zamrażają, zapalają itd. :D

* ma tarcze

* dzięki atakowaniu różdżką może odpychać potwory

To są główne powody, dlaczego nią gram :D Oczywiście Ty graj postacią, która jest Ci bliższa ;) Ja np. uwielbiam te skille magów i te różdżki itd. dlatego zawsze gram magiem :lol:

Jak dla mnie Lann, fakt Evie jest duzo prostsza,zabija kilkoma skillami/uderzeniami.., a Lann "spamuje" jednym combo.

Prawda jest jednak inna Lann jest ciekawszy i daje wiecej frajdy. Evie goruje tylko dlatego ze jest jeszcze niewyważona i "za duzo bierze"(moge sie mylic, moze tak ma byc :D).

Jesli mialbym doradzic to Fiona, lecz chodzilo Ci o Lann'a lub Evie wiec.. WYBIERZ LANNA :D.

Gra jako Lann jest dużo bardziej dynamicza. Wystarczy że dostanie się do Evie i już po niej.

Generalnie to ja się zastanawiam co lepsze pod PvP: Evie Scythe czy Evie Staff? Raczej i tak wybiorę Scythe, ze względu na lepszy wygląd, także umiejętności alchemiczne i to, że kocham characters z kosami :o

ogólnie mimo przekonań, że Evie wygrywa z Lannem, okazuje się, że ona nie ma szans z twin spearami, z mieczami to jeszcze

dlatego jak najbardziej lann, gralem Evie i powiem, że d*py nie urwało ;p

Na końcowe Raidy (60lvl+) Lann jest dużo lepszy od Evie bo końcowe Bossy mają bardzo szerokie ataki i jedyny sposób żeby je uniknąć dla Evie to oddalenie się od Bossa gdzie nie może nas dosięgnać (ani my go) a Lann ma Slip Dash i nie musi nawet metra od bossa odchodzić (oczywiście jeżeli umiesz używać Slip Dash).

A co do PvP: Na serio cię interesuję PvP w Vindictus? Jak by była arena to może.

Moim skromnym zdaniem Evie jest lepszą postacią, bo jest dużo silniejsza od dwóch poprzednich co jest dla niej wielkim plusem.

W sumie Evie jednak jak idziesz w scythe masz prosta technike do zabicia. Omen of death, odskakujesz i pstrykasz paluszkiem. Lann troszeczke nudna postac jak dla mnie; )

Napisano

02 listopad 2011

Odłóżcie łopaty czasami.