Witam poszukuję jakiegoś Fajnego FPS coś w stylu Painkiller
NIe lubie gier Takich jak Battle Field czy Far cry Crysis też mi się nie podobał ; /
Chce żeby była ciekawa akcja i bossowie jak w Painkiller
Witam poszukuję jakiegoś Fajnego FPS coś w stylu Painkiller
NIe lubie gier Takich jak Battle Field czy Far cry Crysis też mi się nie podobał ; /
Chce żeby była ciekawa akcja i bossowie jak w Painkiller
Z takich kojaże tylko BulletStorm
W Dooma trójke se pograj, bardzo fajny shooter, masz tez bossów.
pierw sprawdzę bulletstorm wygląda obiecująco
Stare części MOH.
Call of Duty 1/2.
IGI
S.T.A.L.K.E.R
Pozdrawiam
Stare części MOH.Call of Duty 1/2.IGIS.T.A.L.K.E.RPozdrawiam
Gdzie Ty masz bossy ? Ładnie nabijasz sobie posty.
@Drags - Spróbuj klasyków - wolfenstein, doom. O ile dobrze pamiętam, co jakiś czas były fajne bossy. Do tego dorzuć grę po ciemku - najlepiej w nocy i masz klimat murowany.
Gdzie Ty masz bossy ? Ładnie nabijasz sobie posty.@Drags - Spróbuj klasyków - wolfenstein, doom. O ile dobrze pamiętam, co jakiś czas były fajne bossy. Do tego dorzuć grę po ciemku - najlepiej w nocy i masz klimat murowany.
Dziecko proszę Cię wstrzymaj emocje i wzwody bo chyba rękoma takich głupot nie piszesz
Jak tak no to może Serious Sam ?
Pozdrawiam
Nie nabijam sobie postów tylko nie zauważyłem, że koledze chodzi o bossy.
Pisałem że nie interesują mne gry takie jak Battle field (call of duty,MoH,American army itp )
igi grałem średnie
serious sam grałem fajne ale więcej niż raz nie zagram
wolfenstein za bardzo mi przypomina CoD + połączenie z quake (jeśli chodzi o wolfenstein ten z 2009)
Zagraj w Wolfensteina nie tego z 2009 tylko w Return to Castle Wolfenstein,bardzo fajna gra jeśli ktoś lubi klasyczne strzelanki w których chodzimy po jakichś zamkach czy tam bazach i szukamy wyjścia czy przełącznika żeby przejśc dalej no i oczywiście są bossowie w tej grze
Może Devil May Cry 3 bądź 4. Co prawda to nie Fps ale bardzo dobra gra z ciekawymi bossami. A tak to ciężko będzie tobie znaleźć. Możesz również sprawdzić Dead Space 1i2
Nie nabijam sobie postów tylko nie zauważyłem, że koledze chodzi o bossy.
Chyba tylko nazwe tematu przeczytałeś...
Sprawdź sobie niedawno wydanego FPS'a Hard Reset. Dwie pierwsze części Quake'a i Duke Nukem 3D
Doom 3, Quake 4, Wolfenstein, BioShock, Serious Sam
Pieprz to , graj w Cs'a 1.6
Najlepszy FPS jaki kiedykolwiek wyszedł . Gra ma ładne kilka lat , a serwery dalej są zawalone od graczy.
Polecam .
Pieprz to , graj w Cs'a 1.6
Do tego ten za***isty single player i bossowie, ahh te wspomnienia
Spróbuj Borderlandsa.
4 grywalne klasy, lekki mix z RPG, spory świat, w chu* i jeszcze trochę więcej bossów.
Razem z DLC powinien Ci zająć trochę czasu.
Pieprz to , graj w Cs'a 1.6 a serwery dalej są zawalone od graczy.Polecam .
Zawalone od graczy a dokładniej Hackerów/boterów Dzieci które wyzywają że masz aima jak strzelisz im headShot
Dzieci wyzywające cię że kampisz i Dzieci wyzywające cię że masz (Hacka że widzisz przez ściany) (nie pamiętam jak się nazywa)
bo Te dzieci nie umieją grać w CS i tylko płaczą jak im nie wychodzi a 2% graczy co ogarniają a to o wiele za mało
Na steam nie zamierzam grać
Możesz zagrać w Borderlands, albo Duke Nukem: Forever, w obu grach masz bossów, z tym że Borderlands to w pół FPS w pół RPG, a Duke Nukem: Forever to shooter.
A może Postal III??? RAGE coś w stylu postapokaliptycznego świata gdzie musisz zabijać by przeżyć ;d, gierke naprawdę polecam i w niektórych etapach sa bossowie Chyba,że jeszcze Metal Slug hehe ;d?
trochę uproszczę
Te gry nie dają mi tego co trzeba
ja chce spotkać bossy w grze gdzie Trzeba się namęczyć nad bossem czy to mini boss czy Główny boss
żeby pokonać bossa trzeba odnaleźć jego słabe punkty obmyślać strategie a nie Bieganie w tą i z powrotem i Nawalanie bezmyślnie z karabinu przez 5 minut
Chcę poczuć ten dreszcz przy walce z bossami
Lost Planet 2