Więc tak przerobiłem prawie cała "kolekcje" CoD od CoD2 do Ghosta i od razu mówię syf totalny nie wspominając o CoD4... Kiedyś to może i on był grywalny ale teraz masa cziterów na jaki serwer by się nie weszło nie idzie normalnie pograć. Jako tako najbardziej przypadł mi MW3 pod względem muli i w sumie jego poprzednik też. MoH Warfighter i ten 2k10 ujdzie w tłumie chociaż szału nie ma. Cs'a omińmy bo już mi się przejadł ale do rzeczy. Czy moglibyście mi polecić jakiegoś fajnego FPS który wciągnie mnie singlem i zachęci grywalnym multi? W ogóle istnieje taka gra? Fajnie wygląda sprawa z BF ogólnie chodzi mi o wszystkie cz. BF w 3 grałem ale bez DLC lipa. No więc polećcie coś ciekawego takiego FPS
Ciekawy FPS
CS;GO,Battlefielda 4 albo bad company 2,ewentualnie Planetside 2
Ja od 2 dni jestem posiadaczem bf4 i jak na razie nie tknąłem kampani, dla mnie multi jest bardzo dobre, co prawda staty mam 2 : 25 ale liczy się frajda z gry ;p
Może spróbuj Blacklight Retribution ?
Gra ma ciekawe mapy i naprawdę liczy się skill.
CS grałem nudny trochę nie wiem jak teraz bo teraz nie instalowałem go w ogóle w BF:BC2 grałem i multi jest bardzo fajne jak by to ująć dynamiczne myślałem nad BF4 ale nie wiem bo bf3 bardzo mi nie przypadł ze względu na to że gra trochę nudnawa nie to co w BC2 a zapomniałem dodać że gry typu planetside i blacklight odpadają ponieważ nie przepadam za nimi ;/
Rising Storm
Counter strike nudny ? to chyba w menu siedziałeś
spróbuj w battlefielda heroes/play4free
Ja tam polecam poczekać na Battlefield 4 Premium Edition kiedy będzie po atrakcyjnej cenie czyli za 100 zł będzie i w pudełku , wtedy najbardziej BF'a się opłaca kupić bo ma się i grę i wszystkie DLC
(a jak teraz kupisz BF'a to tylko przepłacisz bo i tak będziesz musiał go odstawić na pułkę żeby twórcy go zoptymalizowali i dało się w niego grać ;p), z FPS'ów oprócz BF'a polecam Serious Sama 3 BFE jak i poprzednie jego części (ale polecam od trójeczki zacząć bo to jest prequel pierwszej i drugiej części
), dobra rzeźń na kooperacji, mnóstwo wyprówanych flaków! i piękny oldschool!
, Painkillera Hell & Damnation też polecam dobry Remake PK
, na Unreal Engine 3
. Unreal Tournament 3 i 99 G.O.T.Y polecam
, stara dobra sieciowa gra, najlepszy klimat jest w pierwszej części 99 G.O.T.Y stara gierka ale nadal można się dobrze przy niej bawić jak ma się paczkę znajomych
, bo serwery są umarłe w tej grze ;/
CS dla mnie jest nudny ale przecież dla Ciebie nie musi być
W Serious'a Sama grałem w 1cz tam fajna jadka byłą jak leciały te stworki itp hehe
No to co do BF'a to już mniej więcej wiem czyli jak by był za 100zł premium edition do kupienia do można by się skusić?
Reszte gier muszę oglądać i obczaić co z czym do czego
Polecam Insurgency. Na razie early acces na steamie, ale jest warta swoich pieniedzy.
Ale która cz? bo na yt wyświetla jeszcze Insurgency 2? Bo po gameplayach ciekawie wygląda to trzeba przyznać
http://store.steampowered.com/app/222880/?snr=1_5_9__205 tu jest link do steam'a. Jak dla mnie, to spoko sie gra. Tylko zaznaczam i podkreslam ze to jest narazie Early access, czyli moga byc bugi, jakies errory itd itp.
W Serious'a Sama grałem w 1cz tam fajna jadka byłą jak leciały te stworki itp hehe No to co do BF'a to już mniej więcej wiem czyli jak by był za 100zł premium edition do kupienia do można by się skusić?Reszte gier muszę oglądać i obczaić co z czym do czego ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tiaa a najlepsza scenka jest w tym momencie tej mapy z pierwszej części SS'a Tak, jak będzie Premium Edition za 100 zł opłaca się wtedy kupić bo i cena nie wygórowana a i wtedy już będzie się dało w nią grać , tylko Premium Edition nie pomyl z nazwą z samym "Premium" bo tam dostaniesz tylko DLC
A wracają do BF może być sam cd-key czy nie bardzo? Wiadomo że lepiej kupić w pudełku ale mimio to lepiej zapytać
A coś ciekawego o czym ludzie nie wiedzą a coś fajnego wejdzie czy coś? Jaka strzelanka + survival np. że jest open world chodzi sie gdze chce itp.
A propos open world, to mogę jeszcze polecić Ci Far Cry 3. Singiel jest super, ale z multi to bardziej grywalny jest coop niż standardowa rywalizacja.
Dziwne że nikt jeszcze nie zaproponował Team Fortress 2. Więc ja będę pierwszy. Gra godna polecenia, mogę rzec że "grałem w nią zanim była popularna" (czyt. F2P). Masz 9 klas, po 3 w każdym "drzewku". Zreszta co ja będe sobie palce łamać, oglądaj filmiki na YT.
a np. Arma 3? albo DayZ lub Infestion czy jakoś tak (dawna nazwa bodajże WarZ) ?
A wracają do BF może być sam cd-key czy nie bardzo? Wiadomo że lepiej kupić w pudełku ale mimio to lepiej zapytać A coś ciekawego o czym ludzie nie wiedzą a coś fajnego wejdzie czy coś? Jaka strzelanka + survival np. że jest open world chodzi sie gdze chce itp.
Może być sam cd-key BF'a i już taki Premium Edition w formie wirtualnej jest w sprzedaży z tym że cena jest masakryczna :| bo po 239 zł chodzi
Ło matko mam nadzieje że szybko spadnie
@edit a że tak zapytam myślicie że bf3 szybko umrze?