Dla tego ja jestem za ACTa dowaliło by się cebulakom kary i przez resztę życia żarli by gruz, usprawiedliwianie się ze złodziejstwa.
ACTA i tak by w Rosji nie działało tak btw. I jak ja by miała wybierać pomiędzy praworządnością do przesady a bezprawiem (Rosja) to wybrałabym to drugie. Za prawem chowają się tylko słabi, którzy nie potrafią o swoje zawalczyć czyli taki Blizzard "halo, halo, zamykajcie tego Elsysium bo to łamie nasze piękne Hamerykańskie prawo!" *Putin pokazuje środkowy palec* "Ej no halo, co to ma być, nie ma tak, prawo to prawo" Putin: "Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" i Blizzard może sobie popłakać na granicy... Amerykanie od zawsze byli przereklamowanym narodem, ich wiara w to wspaniałe prawo jest tak ułomna, że nawet heretycy i inne mohery nie są tak zaślepieni w wiarę w swego boga jak oni.
Prawda jest taka, że Elsysium nadepnęło na odcisk Blizzard wyzywając ich na pojedynek mistrzów i zamiast uczciwie z nimi o to zawalczyć to nie, lepiej postraszyć prawnikami, jak się ma kupę kasy to przecież można, prawda? Czyżby bali się, że przegrają tą walkę bez zastosowania tandetnych sposobów zastraszania?
Ta sytuacja właśnie pokazuje, że kupa kasy w niektórych miejscach na świecie nie ma żadnego znaczenia (i chwała Bogu za to)
Co do tego po co Putinowi Blizzard: Dorwanie jednej z większych firm Hamerykańskich -> Umocnienie rubla na rynku -> tańsze gemy w Smite, więc mnie to tam na rękę jest.