Cień rzucony na Elysium - Blizzard zaatakuje?

Z takiej ze jest firma amerykanska a Rosja ma nalozone na Ameryke sankcje + nie dziala to w prawie meidzynarodowym  juz zrozumiales? Gdyby jakis prawnik z Rosji zaczal dzialac  na niekorzysc czegos w Rosji wzgledem USA poprostu by stracil praca w najgorszym przypadku zniknal...nie wiem gdzie wy zyjecie ale chyba nie w swiecie rzeczywistym i prawie , ktorym rzadzi sie Rosja. Czyli komuna a w komunie jednostka nie ma nic do powiedzenia.

1. To Stany nałożyły sankcje na Rosję a nie odwrotnie.
2. Na czym w tej sytuacji polega "niekorzyść" Rosji? Na tym, że zamkną piracki serwer do gry komputerowej i co? Gospodarka się posypie?
3. Jak prawnik zajmie się sprawą nielegalnie działającego serwera do głupiej gry to zniknie? No.. a jak będziesz jechał bez biletu autobusem to będzie Cie ścigał interpol.

To chyba ty żyjesz w świecie oderwanym od rzeczywistości. W świecie GTA albo coś takiego.

Witam właśnie uciąłem sobie małą pogawędkę z GM'em. Miałem mały problem i potrzebowałem interwencji z góry. Podczas krótkiej rozmowy wpadłem na pomysł, aby zapytać o Elysium. O to przebieg rozmowy:

ss.jpg

Potem była jedynie wzmianka o tym, że są w ciągłym kontakcie z działem prawnym i są pewne informacje, którymi aktualnie nie może się podzielić.