Ciężki wybór

Witam wszystkich,

Zwracam sie do was z pomoca :D jestem po maturze i chcialbym zacząć przygodę z jakims MMORPg na serio. Aktualnie gram w Lol-a i plemiona. Kiedys grałem w TERA oniline i metina2 jak jak kazdy chyba :D Mam na oku gry typu:

-Tera

-Runes of magic

-Rift

Prosze ocencie ktora z tych gier by do mnie pasowała i dodajcie swoje propozycje.

Informacje o mnie:

Lubie ambitne gry, moge inwestowac fundusze w item shop, gram bardzo często, lubie dobra grafike i mechanike gry. Komputer siedzi na dobrej i5 4x 3,6 i dobrych kartach graficzynch, RAM 8Gb. Przy poleceniu gry opiszcie jej mechanike w 2,3 zdaniach :)

Dziękuje z góry za pomoc

Pozdrawiam,

Dioxan

F2p czy B2p ?

Z f2p które podałeś to celowałbym Rift > Tera > RoM w tej kolejności .

z B2p GW2 > ESO

F2p bardziej :D

No to może Dragon Nest?Akurat jest lepszy od Tery bo Tera mi się znudziła szybko a DN grałem troche.

Ale w DN nie ma w ogóle ludzi online od tego zacznijmy...

Ja polecę od siebie Rifta z czystym sumieniem, najlepszy.

Ja poleciłbym WoW, gdyż był on moim pierwszym mmorpg z czego bardzo się cieszę, bo mógłbym skończyć jako metinowiec, lub tibijczyk.

jak lubisz diablo 2 i lubisz świat Marvela, to ja polecę Marvel Heros, fajny hack slash albo kup sobie na 3 miechy wildstara bo w sierpniu b2p.

Rift jest przekonywujacy :D Lubię gry w które gra duzo osób i sa online bo to tworzy niepowtarzalny dla mnie klimat :D Kojarzycie może czy w rifta gra troszke osób?:D

Gra od cholery :) wiem bo na battlegrounda czekam ok 12 sekund a na dungeon czy raid max minutę + brak problemu z handlowaniem ^^

A co powiecie o TERA online?:D

Witam wszystkich,

Zwracam sie do was z pomoca :D jestem po maturze i chcialbym zacząć przygodę z jakims MMORPg na serio. Aktualnie gram w Lol-a i plemiona. Kiedys grałem w TERA oniline i metina2 jak jak kazdy chyba :D Mam na oku gry typu:

-Tera

-Runes of magic

-Rift

Prosze ocencie ktora z tych gier by do mnie pasowała i dodajcie swoje propozycje.

Informacje o mnie:

Lubie ambitne gry, moge inwestowac fundusze w item shop, gram bardzo często, lubie dobra grafike i mechanike gry. Komputer siedzi na dobrej i5 4x 3,6 i dobrych kartach graficzynch, RAM 8Gb. Przy poleceniu gry opiszcie jej mechanike w 2,3 zdaniach :)

Dziękuje z góry za pomoc

Pozdrawiam,

Dioxan