witam mam problem sciągając z internetu programy dodatkowo zainstalował mi sie program Cinema-Plus-2.3c i na większości stron pojawiają mi się dodatkowe reklamy, przez co internet chodzi wolniej a reklamy są uciążliwe. Szukałem na internecie rozwiązania ale w google wyświetlają się dość podejrzane strony jest ich około 10 i każda robiona według jednego "szablonu" i wydaje mi sie że to następne oszustwo. Mógłby mi ktoś pomóc, odinstalowałem program w standarowy sposób ale reklamy dalej się pojawiają.
Cinema-Plus-2.3c Pomocy
Przejrzałem fachową pomoc wujka google i faktycznie nie najlepiej wyglądają te strony które wciskają Nam programy czyszczące, możesz spróbować przeinstalować przeglądarkę ewentualnie zrobić przywracanie systemu o ile nie instalowałeś tego ustrojstwa dawno dawno a tak to o jeden dzień nie powinno Ci wiele zaszkodzić.
"Start->Akcesoria->Narzędzia systemowe->Przywracanie systemu"
Rzeczywiście niezły śmietnik po wpisaniu nazwy programu w google, 2 strony chłamu >.<.>Ściągnij AdwCleaner , zeskanuj kompa, usuń to co trzeba.
witam mam problem sciągając z internetu programy dodatkowo zainstalował mi sie program Cinema-Plus-2.3c i na większości stron pojawiają mi się dodatkowe reklamy, przez co internet chodzi wolniej a reklamy są uciążliwe. Szukałem na internecie rozwiązania ale w google wyświetlają się dość podejrzane strony jest ich około 10 i każda robiona według jednego "szablonu" i wydaje mi sie że to następne oszustwo. Mógłby mi ktoś pomóc, odinstalowałem program w standarowy sposób ale reklamy dalej się pojawiają.