Cios w nos czyli powrót Rimejka

Zapracował ;-) Panowie, ja tu już zawalam i układam tematy.

Rimejk wrócił, koniec kropka. Temat do zamknięcia.

No cóż wróciłem może tylko na chwilkę, może na dłużej. To tylko od was zależy. Wiele rzeczy, które wam o sobie powiedziałem było kłamstwem. I ciąłem to długo. Tyle ile byłem na forum, pomagałem i żyłem z wami koledzy. Kiedy już zrozumiałem co robię i do czego to prowadzi było już... Za późno. Pewnie niektórzy pomyślą, że to żart. Ale to nim niestety nie jest. Nie mam 20 lat, nie mam żony ani dziecka. Mam lat 15 i kończę gimnazjum... Myślałem, że wiek mi pomoże w środowisku internetowym... Ale te forum, wy jesteście ludźmi naprawdę wspaniałymi i dla was wiek czy nawet jak ktoś wygląd (trudno o to w internecie) nie gra roli. Zachowałem się jak ostatni gówniarz, trudno nazwać to inaczej. Nie mogę od was oczekiwać niczego po tym jak was potraktowałem. Ale część z tego co mówiłem jest też prawdą. Szanuje i lubię was nie zmiennie. Miałem problemy rodzinne. Zawał ojca, śmierć wujka itd. Nazbierało się tego sporo. Kiedyś Chmarus powiedział, że w teamie zawsze będzie dla mnie miejsce. Nie oczekuje tego. Nie oczekuje, że zareagujecie na mnie z fajerwerkami itd. Nie. Chciałem żebyście się tylko dowiedzieli, że was lubię i szanuje a ponadto pluje sobie w twarz jak mogłem tak postąpić.

Na dowód, że to ja naprawdę przytoczę kilka rzeczy.

#Mr. Hania - Jak tam Second Order? Ashgan nadal żyje czy już się przeniósł na inną postać? Co z naszym ulubionym Priestem? Velestor? Myle się? Coś w tym stylu.

#Chmarus... Kto zwachlował Ci antybota? Regulamin? Może trochę szajbnięty na początku ale jest ^^ A kto Ci truł o pokazanie nowego forum IPb, kto się tym tak interesował.

#O kozaku bym zapomniał - pamiętasz naszą wojnę o L2? Przeprosiłem :>

#Milan... Hmm. TO z nim zrobiliśmy ten przekręt za nakładaniem na niego bana. Fikcyjna kłótnia a tylko Chmarek się zainteresił :> "O co chodzi z Milanem" Taka była wiadomość na gg :D

To tylko dwie osoby ale już chyba po piśmie można mnie rozpoznać - tzn. po sposobie w jaki układam zdania. (Waliłem orty ale zainstalowałem mozille i jest dobrze :P - Do Pani Hani).

Przepraszam, że was wszystkich poblokowałem. Znowu oznaka mojej niedojrzałości. Sory za zepsucie świąt. Pogodnego dnia.