Cios w nos czyli powrót Rimejka

No cóż wróciłem może tylko na chwilkę, może na dłużej. To tylko od was zależy. Wiele rzeczy, które wam o sobie powiedziałem było kłamstwem. I ciąłem to długo. Tyle ile byłem na forum, pomagałem i żyłem z wami koledzy. Kiedy już zrozumiałem co robię i do czego to prowadzi było już... Za późno. Pewnie niektórzy pomyślą, że to żart. Ale to nim niestety nie jest. Nie mam 20 lat, nie mam żony ani dziecka. Mam lat 15 i kończę gimnazjum... Myślałem, że wiek mi pomoże w środowisku internetowym... Ale te forum, wy jesteście ludźmi naprawdę wspaniałymi i dla was wiek czy nawet jak ktoś wygląd (trudno o to w internecie) nie gra roli. Zachowałem się jak ostatni gówniarz, trudno nazwać to inaczej. Nie mogę od was oczekiwać niczego po tym jak was potraktowałem. Ale część z tego co mówiłem jest też prawdą. Szanuje i lubię was nie zmiennie. Miałem problemy rodzinne. Zawał ojca, śmierć wujka itd. Nazbierało się tego sporo. Kiedyś Chmarus powiedział, że w teamie zawsze będzie dla mnie miejsce. Nie oczekuje tego. Nie oczekuje, że zareagujecie na mnie z fajerwerkami itd. Nie. Chciałem żebyście się tylko dowiedzieli, że was lubię i szanuje a ponadto pluje sobie w twarz jak mogłem tak postąpić.

Na dowód, że to ja naprawdę przytoczę kilka rzeczy.

#Mr. Hania - Jak tam Second Order? Ashgan nadal żyje czy już się przeniósł na inną postać? Co z naszym ulubionym Priestem? Velestor? Myle się? Coś w tym stylu.

#Chmarus... Kto zwachlował Ci antybota? Regulamin? Może trochę szajbnięty na początku ale jest ^^ A kto Ci truł o pokazanie nowego forum IPb, kto się tym tak interesował.

#O kozaku bym zapomniał - pamiętasz naszą wojnę o L2? Przeprosiłem :>

#Milan... Hmm. TO z nim zrobiliśmy ten przekręt za nakładaniem na niego bana. Fikcyjna kłótnia a tylko Chmarek się zainteresił :> "O co chodzi z Milanem" Taka była wiadomość na gg :D

To tylko dwie osoby ale już chyba po piśmie można mnie rozpoznać - tzn. po sposobie w jaki układam zdania. (Waliłem orty ale zainstalowałem mozille i jest dobrze :P - Do Pani Hani).

Przepraszam, że was wszystkich poblokowałem. Znowu oznaka mojej niedojrzałości. Sory za zepsucie świąt. Pogodnego dnia.

to teraz drogi remejku wytlumacz mi dlaczego dales mi bana na miesiac ? moze dluzej ?

Bana? Jakiego bana? :P Nie było Cie 3 miechy. Myślałem, że już nie działasz... Ale bana nie dałem.

to teraz drogi remejku wytlumacz mi dlaczego dales mi bana na miesiac ? moze dluzej ?

bo ma 15 lat :P

swoja droga: nie dziwie sie, ze udawales kogos innego. W internecie ciezko byc traktowanym na powaznie, jezeli ma sie 10-16 lat. Wtedy wszyscy uwazaja cie za dziecko neo itp.

gl hf

Ja zarejestrowałem się na forum akurat jak ty odchodziłeś, więc cię nie znam.Tym razem pokaż jaki jesteś naprawde i zamiast pisać kłamstwa lepiej nic nie pisać.Według mnie zachowałeś się bardzo po chamsku mając 15 lat powinieneś być już odpowiedzialny.W twoim profilu w ocenie od jednego do pięciu daje ci jeden, może to się zmieni.

Witam serdecznie

A Mnie dziwi jedno kogo było to zdjęcie z zakładce Redakcja Jak był Ramejk

//Aj, ubiegłeś mnie :P - Mr. Hania

Ble, czyli nie ma małej Hani :( I za to oberwiesz! :P A ja jak zwykle miałem rację - w temacie z pożegnaniem Rimejka napisałem "jasne, pewnie gdzieś teraz siedzi i skręca się ze śmichu widząc naszą reakcję". Swoją drogą to ten temat szczwanie żeś rozegrał, jakbyśmy Cię zgnoili to mielibyśmy wyrzuty sumienia :D

A teraz gadaj czyje było zdjęcie w "Redakcji" na liście MMO? :>

Coś ciężko mi uwierzyć, że to na prawdę Rimejk. Ale cóż jeśli wszyscy uwierzyli to i ja wierze. Chociaż wciąż nie jestem do tego przekonany. Tak czy siak Witaj z powrotem.

@Mr. Hania

Ty ostatni wierzyłeś, że wróci. Nie pomyliłeś się.

A dla tych co nie do końca wierzą w powrót Rimejka:

adres IP Trackera: 87.101.64.241

adres IP Rimejka (ze starych forumowych postów): 87.101.64.241

Nie dość, że mu ukradli wspomnienia to Internet też chamy bezczelne, no! :D

Witam w domu Bro :lol:

Ziomuś z mojego miasta wrócił :D No to świetnie, poprawiłeś humor swojemu priestowi.

Hiehiehie, dobrze że wróciłeś Lisek ;>

W ogóle to teraz Ci podziękuję za życzenia, co mi złożyłeś w lutym, z okazji moich 18 urodzin. To dziękuję :P

Szkoda, że mosz 15 lat, bo by my na piwo poszli, ale w sumie, to nie przeszkoda :lol:

Pozdrawiam :)

A czy to ważne ile kto ma lat? RmK był na forum niezastąpiony :P Wszyscy Go szanowali i lubili.

Witaj z powrotem! :D

Chociaż, fakt faktem, że bałaganu narobiłeś ..

Tak nawiasem, pod nick'iem Ins4nity, ukrywa się przemcio92 :P

Hahahahahahahah! To Rimejk! :DD Mogę się pochwalić tym, że dał mi bana na 3 dni! (za nieświadome zachowanie na forum... szkoda gadać :P). Jak ja Cię nienawidzę! Hahahaha. :D

Kiedyś Chmarus powiedział, że w teamie zawsze będzie dla mnie miejsce. Nie oczekuje tego.

Musisz podzielić nasz (Userów i Stałych Bywalców) niewolniczy los! :D

Rimejk, tak trzymaj.

Kłam ile wlezie, super, że pisałeś ile masz lat i ze wszystkich robiłeś sobie jaja,

jak najbardziej popieram takie akcje!

Witaj brachu z powrotem !

Od dzis jestes moim idolem.

Pozdro

I jak to robie..

Muah ;**

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz :P

Konto 'Tracker' Zostało założone 1.01.2009., oznaczałoby to, że cały czas miałeś multi accounta :P

To by się nawet układało w jedną całość ma od dawna założone konto i podgląda forum. Być moze zauważył mój temat ,,Nasze forum" , gdzie napisałem że go brakuje i się o niego pytałem. Lecz cały czas nie jestem w 100 % przekonany co do prawdziwości tej opowieści.

Ale, miał Multikonto. Czymś to grozi. :D Hahaha. Ale już mu darujmy... :P

Konto założyłem dla testu. Jak wiecie próbowałem zrobić anty bota i dlatego je założyłem. No cóż. łosiu wiem, że było to chamskie i nie odpowiedzialne i przyjmuje twoją uwagę do serca. Tych, których miałem gg a po blokowałem. Panowie podajcie je na pw muszę odblokować nie?

No cóż. Zobaczymy co powie Chmarus, bo tego serdecznie przepraszam, że go tak wrobiłem.

I dla dalszych pytań, tak to ja wasz Rimejk. Jeśli ktoś nie wierzy, trudno - uwierzy później. Nic dodać nic ująć. Podajcie gg Chmarusa :P

Osobiście Cie nie pamiętam, ale szanuje za to co napisałeś. Musisz jednak liczyć się z tym, że teraz jesteś traktowany jako zwykły Użytkownik i musisz za służyć na szacunek od nowa. Nie ma co oszukiwać swoim wiekiem, liczy się osobowość.

Nom, będzie pracował od nowa... Już ma Junior Admina. :D

Jakie to wzruszajace czy jak to sie pisze ;p