City of Steam

Witam, przede wszystkim prosiłbym o utworzenie działu dla gry City of Steam, która właśnie weszła w wazę Alfa. Kolejna sprawa, to wpisujcie się, jeśli dostaliście keye i opisujcie wasze wrażenia.

Moje zdanie na temat gry:

Przy okazji pierwszego newsa na stronie wiedziałem, że ta gra jest tą, na którą czekam.

Klimat wylewa się z monitora, świetny ambient, świetna muzyka, grafika jak dla mnie jest przecudowna (nie, nie jest cukierkowa, nie ma rozmycia itd, ta gra ma mieć KLIMAT, a nie przyciągać 12to latków - bez urazy dla nich.)

Klucz dostałem tydzień temu i z niecierpliwością czekałem na start. Co wam powiem? Że warto było. Mam nadzieję, że ta gra się będzie rozwijać, że nie padnie. Jestem nawet pewien, że będę na nią wydawał $$, bo jest cudna.

Jeszcze ad. klimatu - czułem się podobnie grając w Tormenta i IceWind Dale'a - dosłownie wsiąkłem.

Ciekawostka:

Na forum jeden z devsów na pytanie, jaki będzie limit postaci napisał:

"Massive spoilers. Yes, you will definitely be able to have three characters from the get go. You know how we said that your characters will have a house?We said characters. Not character.That's right. They share a house."

Dziś zakończyła się faza pre-alfa, tzw Sneak Peak. Za kilka miesięcy znowu dana będzie możliwość uczestniczenia w testach - tym razem alfa.

Źródło:

http://www.cityofsteam.com/a-thanks-letter-to-all-sneak-peek-participants

Witam, przede wszystkim prosiłbym o utworzenie działu dla gry City of Steam, która właśnie weszła w wazę Alfa.

Na pewno utworzą, zwłaszcza że gra jest w fazie Alpha.

@up Sarkazm ftw , a tak na serio to sarkazm inny niż mówiony jest trudny do zrozumienia dla ludzi którzy nie "uprawiają" go ;p

ta gra nawet za officiala nie bedzie miala swojego dzialu bo jest zbyt niszowa

bo drugie teraz gra jest w "wazie" alfa :D

Mi się ta gra nie spodobała, bo nie wiedziałam nawet jak zrobić zadania czy dodać zadania.

Już wolę D3, skoro HnS.

Wiadomo już kiedy znów będzie można w to pograć?

Witam, przede wszystkim prosiłbym o utworzenie działu dla gry City of Steam, która właśnie weszła w wazę Alfa. Kolejna sprawa, to wpisujcie się, jeśli dostaliście keye i opisujcie wasze wrażenia.

Moje zdanie na temat gry:

Przy okazji pierwszego newsa na stronie wiedziałem, że ta gra jest tą, na którą czekam.

Klimat wylewa się z monitora, świetny ambient, świetna muzyka, grafika jak dla mnie jest przecudowna (nie, nie jest cukierkowa, nie ma rozmycia itd, ta gra ma mieć KLIMAT, a nie przyciągać 12to latków - bez urazy dla nich.)

Klucz dostałem tydzień temu i z niecierpliwością czekałem na start. Co wam powiem? Że warto było. Mam nadzieję, że ta gra się będzie rozwijać, że nie padnie. Jestem nawet pewien, że będę na nią wydawał $$, bo jest cudna.

Jeszcze ad. klimatu - czułem się podobnie grając w Tormenta i IceWind Dale'a - dosłownie wsiąkłem.

Ciekawostka:

Na forum jeden z devsów na pytanie, jaki będzie limit postaci napisał:

"Massive spoilers. Yes, you will definitely be able to have three characters from the get go. You know how we said that your characters will have a house?We said characters. Not character.That's right. They share a house."