Civilization 5

Hej, ostatnio razem z 4 znajomymi grywamy w Civilization 5, ale że nie zawsze można się łatwo umówić na tego typu (dość czasochłonną grę) to szukamy większego grona graczy, aby łatwiej było zawsze z kimś pograć. Ostatnio gramy tak, że z góry ustalamy kto jest z kim w drużynie, więc nie musicie się obawiać, że 4 graczy będzie was jednocześnie atakować, bo się znają. :]

Najmilej widziane byłyby osoby z dodatkowiek Brave New World (wprowadza m.in. religię i międzynarodowe obrady, turystykę).

Kontakt:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

War, war never changes...
8930_screenshots_2015_06_07_00001.jpg

Polecam i pozdrawiam, również gram regularnie. Dzisiaj o 19 planujemy się ustawić i kilka osób już mamy, więc jeżeli będzie ktoś chętny, to piszcie pod link wstawiony powyżej ^^

Mam chyba podstawowa Civ5, grywalem kiedys z kolega. Ale jak by bylo trzeba i bedzie warto to dodatek kupie.

Steam: nevianes

Wysłałem zaproszenie na steam, mogę zagrać (mam civ ze wszystkimi dodatkami).

Bump, dzisiaj wieczorem (19~) prawdopodobnie będzie grana nowa sesja, zapraszamy. ;]

Spoko ekipa :) zapraszam do grania wieczorami :) wlasnie zaczynamy

8930_screenshots_2015_06_24_00004.jpg

Nowa sesja, sytuacja na granicy Francusko-Holenderskiej i trochę Rosyjskiej. Na screenie jeden z kontynentów, na którym panuje religia ustanowiona przez PlainLaziego "Żydostwo". Mimo wspólnych wierzeń, na granicach czuć nutkę niepokoju. Na moim, bardziej cywilizowanym kontynencie panuje jedyna słuszna religia "Analfabetyzm". ;]

Zapraszam do wspólnej gry.

Polecam, gra sie przyjemnie. :>

Hej, ostatnio razem z 4 znajomymi grywamy w Civilization 5, ale że nie zawsze można się łatwo umówić na tego typu (dość czasochłonną grę) to szukamy większego grona graczy, aby łatwiej było zawsze z kimś pograć. Ostatnio gramy tak, że z góry ustalamy kto jest z kim w drużynie, więc nie musicie się obawiać, że 4 graczy będzie was jednocześnie atakować, bo się znają. :]

Najmilej widziane byłyby osoby z dodatkowiek Brave New World (wprowadza m.in. religię i międzynarodowe obrady, turystykę).

Kontakt:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

War, war never changes...
8930_screenshots_2015_06_07_00001.jpg