Classic vs Dominion

Dominion to taka odskocznia od 5v5 tak samo jak 3v3. Można pograć, ale na dłuższą metę staje się bardzo nudny.

Wole Classic, bo przynajmniej każdy wie co ma robić. Na Dominion ludzie zamiast zajmować bazy biegają po mapie i zabijają przez co często przegrywam w tym trybie :angry:

@UP

Bo trzeba umiec grac ;)

Ja wole classic, bo sa teamfajty, strategie(jeżeli można to tak nazwać) a na dominionie jest ANARCHIA!

Classic.

Podam przykład: moj kolega K. (10 lvl) napisał mi,że chyba jest lepszy od P.(mój drugi kolega,30 lvl). Ja z moim kolegą M.(też 30 lvl) śmiejemy się z tego ile wlezie, a następnie patrzę na jego historię meczów. Same dominiony. Same wygrane mając ok.500 punktów. Sionem. Build: berserki i 2 Bloodthirstery albo 2 deathcapy. Bez przesady. Dzisiejsi nowi gracze już nie będą grali classica. Classic wyginie. No bo po co się wysilać i wymyślać buildy, jak można grać dominiona, wystarczy poświęcić 20 minut. Kupić byle co. Tylko zająć punkty i ubijać innych. Dla mnie dominion to gra dowartościowująca noobków. Takie jest moje zdanie.

Dominion to gra, gdzie można pobawić się itemami nawet jeśli nie potrafi się grać. Poza tym tam panuje pełny chaos, w przeciwieństwie do classica gdzie każdy wie jaka jest jego rola. I nikt nie goni za wszelką cenę za punktami (killami) - no, chyba że jest idiotą i nie wie że to się źle skończy.

Jak dla mnie Classic jest lepszy , chociaż czasem zagram dominiona dla urozmaicenia.

Dlaczego Classic?

Bo trzeba więcej myśleć , pod względem wszystkiego ,a w dominonie ? Wbij,wyrżnij,zajmij punkt ,GG!

uwazam ze clasic a jak sie nie ma czasu to szybkie 3v3 minusem jest tylko to ,ze n randomy mowia a to nie ide na mida a to nie jungluj bo nie chce solo topa, a w dominionie tego nie ma

To zależy ile mam czasu na grę, ale tak po prawdzie to bardziej skłaniam się ku classicowi ;p

Jak dla mnie Classic jest lepszy , chociaż czasem zagram dominiona dla urozmaicenia.Dlaczego Classic?Bo trzeba więcej myśleć , pod względem wszystkiego ,a w dominonie ? Wbij,wyrżnij,zajmij punkt ,GG!

dominium, lubię szybkie gry, w classicu zasypiałem akcja była dopiero po 20 minutach...a tu jest od razu, i w ogóle potrzebna jest dobra strategia przejmowania pkt( myśleć też trzeba, rozważyć czy iść pomóc koledze czy pilnować swojego punktu przed wrogiem lub zaatakować wrogi pkt) tak by być zawsze na przodzie i nie dać sobie zając wszystkich pkt, od samego początku gry trzeba się starać, bo jak np 3 pójdzie na górę a 2 na dół to ci 3 w dupią a resztki wrogą przejmą 2 pukty, i o to tak będzie 4-1.

Definitywnie Classic. Tak jak ''koledzy'' wyżej napisali, że classic wymaga skilla i obeznania, map controla. Tak dominion nie wymaga z żadnej z tych rzeczy. Przynajmniej takie jest moje zdanie. @Notabene Zapraszam na EU WEST nick : Averens. Przeszedłem na WESTA z pewnego powodu związanego z ruskimi graczami którzy prawie za każdym razem co ich spotykałem psuli mi grę! GO TO HELL RUSSIA!

Definitywnie Classic. Tak jak ''koledzy'' wyżej napisali, że classic wymaga skilla i obeznania, map controla. Tak dominion nie wymaga z żadnej z tych rzeczy..

no tak nie znając dominion gracz na pewno wygra za 1 razem,jak cały team też nie zna ... dominion trzeba znać, i posiadać skilla też( bez skilla gówno byś zrobił).. jesteś w błędzie

no tak nie znając dominion gracz na pewno wygra za 1 razem,jak cały team też nie zna ... dominion trzeba znać, i posiadać skilla też( bez skilla gówno byś zrobił).. jesteś w błędzie

no przepraszam... chyba każdy może mieć swoje zdanie, czy może od niedawna coś się zmieniło?

poza tym to twoje argumenty są, za przeproszeniem, gówniane. "dominion trzeba znać, i posiadać skilla też". nie no, po tym wymiękłem. Chyba rzeczywistą rzeczą jest, że żeby być w czymś dobrym (niekoniecznie grach), trzeba to znać, i mieć "skilla".

Wypowiadałem się już tutaj, jestem za averensem.

blast, ale nie które osoby nie zauważają rzeczy oczywistych, dlatego napisałem "gównianego" posta z argumentami

to ty uważasz, że averens jest jakiś ułomny, że trzeba mu tak pisać?

nie,ja tak nie uważam, po prostu nie którzy nie zauważają tego

Wolę raczej Classic. Generalnie jestem sceptycznie nastawiony do dużych zmian w grach, mam po prostu sentyment do tego stylu rozgrywki jeszcze z DotA. Dominion jakoś mi średnio przypadł do gustu ;).

Ja wole Classic , grałem w Dominion jak była beta , szybko mi się znudziło , zresztą dużo ludzi gra tam na fragi , olewają turrety i przez takich się przegrywa a jak zwraca się im uwagę żeby coś pomagali , to wyskakują ze swoimi statami i wyzywają wszystkich od noobów , bo oni są pro <_<

Dominion jest rozwiązaniem czasowym, mean, nie masz czasu na clasa, to zagraj domino .

Sam w sobie popieram tryb Classic ofc.

Ja jednak wolę classic. Na dominionie według mnie ciągle wszystko zależy od farta.

Ja wole Classic , grałem w Dominion jak była beta , szybko mi się znudziło , zresztą dużo ludzi gra tam na fragi , olewają turrety i przez takich się przegrywa a jak zwraca się im uwagę żeby coś pomagali , to wyskakują ze swoimi statami i wyzywają wszystkich od noobów , bo oni są pro

Może na low-lvl. Na 30 nie mam problemów z teamem dopóki nie zaczynają padać raz za razem - zawsze starają się realizować cel, czyli przejmować punkty.