Classic vs Dominion

Otóż właśnie po wprowadzeniu trybu Dominion nikt praktycznie nie chce grać w Classic(chodzi o PVP). Jeżeli nie masz teamu to sobie nie zagrasz w Classic :()

A tak przy okazji, jestem ciekaw ilu z was woli tryb Dominion od Classic??

zdecydowanie Classic, tak jakoś dla mnie Dominion jest zbyt szybki :D

Preferuję Dominion, krócej trwa, jest więcej akcji, coś się cały czas dzieje. Jedynym jego minusem jest to, że sprawdza się na nim tylko parę champów, reszta praktycznie nic tam nie zdziała.

A mi dominion bardzo się podoba. Jakoś zawsze lubiłem bitwy o punkty strategiczne.

Ja rzadko gram w LoL'a, ale dla mnie lepszy jest tryb domination. Szybkie gry są lepsze. :D

classic oczywiście, dominion tylko takie urozmaicenie żeby wyładować się po przegranej na classicu xd

Tak samo jak @up.

Dominion jest fajny ale wd. mnie taki mniej ciekawy chociaż fajne jest to, że można wygrać nawet jeśli przeciwnicy są nafeedowani tak jak ja ostatnio: było 125 pkt przeciwników i u nas 11. A skończyliśmy 0:7 xD

Preferuję Dominion, krócej trwa, jest więcej akcji, coś się cały czas dzieje. Jedynym jego minusem jest to, że sprawdza się na nim tylko parę champów, reszta praktycznie nic tam nie zdziała.

Jak parę? Ja gram na zmianę w Classic i Dominion no i w Dominionie każdy champion się sprawdza, po prostu trzeba umieć grać, wyjścia nie ma.

Dla mnie każdy tryb ma wady i zalety. Dominion jest lepszy na szybszą rozgrywkę no i tam nie da się tak kolesi nafeedować, za to wystarczy, że jednej osoby nie ma lub nie ogarnia trybu to ma się w d*pę, a na classicu zawsze jest nadzieję na wygraną.

Dla mojej osoby Dominion jest lepszy. Lubię szybką akcje, naprarzanie się z przeciwnikami i zero farmienia kasy. Do classica już od dawna nie zaglądałem a jak raz wszedłem na rankeda 5v5 to po 5 minutach dałem leave ponieważ tempo rozgrywki mnie poprostu przytłoczyło...spałem na klawie :P

Oczywiście classic, dominion za szybko się kończy.

Classic, a dokładniej 5v5 SR ranked, bo lubie wbijać cyferki i mieć wszystkie staty z postaci, wtedy wiem kim mi idzie, a kim nie ;]

Dominion, tylko i wyłącznie dla IP'ków bo za 20 min idzie 60 IP. Poza tym wszystkie postacie które bazują na late tam ownią...( Irelia, udyr, akali, tryndus itp.)

dominion jest bee.

Ja dominion traktuję tylko jako zabawę, ale jeżeli chodzi o rozgrywkę na poważnie to classic w 100%.

Ja tam wole 3v3 i 5v5 od dominion dla mnie dominion jest słaby ;/ po co mam latać od wieży do wieży xD

Tak jak kilka osob powyzej napisalo, dominion to jedynie po to aby oderwac sie od classic, pobawic sie for fun ze znajomymi, a do gry na powaznie to classic 5vs5 ranked ;)

Dominion gdyż ostatnio nie mam czasu na dłuższe rozgrywki i spokojnie mogę grać bez obawy że popsuję komuś grę :)

Dominiom jet dobry dla osób nie mających dużo czasu w danym momencie, ja wybieram classic

Lubię jak się dużo dzieje zwroty akcji dużo walki i szybko jak się nie ma czasu to Dominion jest genialny !

Ja wole Classic. Jestem już do niego "przyzwyczajony":)

Wole classic, bo tam kazdy pracuje na swoje. to znaczy nie jak na dominionie , kasy fontanna i wszyscy nafeedowani, wpada trynda na ulti i koniec gry. na classicu mam satysfakcje jak sie nafeeduje i rozpierniczam wacków po kątach, a nie taki dominion gdzie kazdy tak moze.