Cler! Heal i DPS!

Witam , jestem nowy i poszukuję informacji o buildzie na Clera. Chcę mieć Clera pod DPSąa i wiadomo pod PVE czyli HEAL. Chciałbym konkretnego buildu na te 2 typy.

Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam

Witam , jestem nowy i poszukuję informacji o buildzie na Clera. Chcę mieć Clera pod DPSąa i wiadomo pod PVE czyli HEAL. Chciałbym konkretnego buildu na te 2 typy.

Z góry dziękuję 

Pozdrawiam

Zapraszamy na Barusa (Asmodians) do Gildii Convicted, gramy w godz 18-24 glownie oraz pare osob po nocach siedzi, nie mniej jednak glownie ludzie siedza w przedziale wieczornym. Jak Cu PM tutaj to tsa wysle.

Zapraszamy na Barusa (Asmodians) do Gildii Convicted, gramy w godz 18-24 glownie oraz pare osob po nocach siedzi, nie mniej jednak glownie ludzie siedza w przedziale wieczornym. Jak Cu PM tutaj to tsa wysle.

Dziękuję za zaproszenie na pewno skorzystam, a jeśli ktoś posiada jakieś poradniki czy buildy odnośnie tematu to bardzo proszę :)

Może to się Tobie przyda.

Stigma Support Build: http://aion.mouseclic.com/tool/stigma/dADEJLQ65

Stigma Solo DPS Build: http://aion.mouseclic.com/tool/stigma/dBEGLPQ65

Jeżeli chodzi o sprzęt, to kleryk powinien mieć kilka setów, w zależności od sytuacji. Na przykład set pod MB będzie odpowiedni

do solo PVP, ale już nie sprawdzi się w grupowym PVP. Bezpieczny set to na pewno HP/MR. Musisz też pamiętać o dodatkowych

efektach jakie dają twoje skille - np. Ripple Of Purification nie tylko leczy, ale też zdejmuje debuffy z całej drużyny i czasami potrafi

uratować przed sleepem lub fearem (oczywiście przy dobrym wyczuciu czasu).

Rozumiem , opanowanie wszystkiego trochę mi zajmie ale chodzi mi głównie o jakąś podstawę do czego mam dążyć :) dzięki :)

Rozumiem , opanowanie wszystkiego trochę mi zajmie ale chodzi mi głównie o jakąś podstawę do czego mam dążyć  dzięki 

do 65 sie wyexp kup goldpacka za 17zl na allegro zbieraj kase na nastepne goldpacki juz za golda w grze...

na 65 bdziesz myslal

Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam