A która klasa waszym zdaniem nadaje się do gry solo?
Cleric czy Chanter
Omg wyżej opisali ci wszystko czarno na białym a ty z takim pytaniem wyskakujesz. Widać ze nie czytasz tematu wogole. W Aiona grałem mało ale akurat próbowałem chantera i go polece bo to uniwersalna postać ( support, heal, medium dmg ).
Od kiedy do choelry w aionie jest support? : O Przecież Cleric jak i Chanter niekiedy mają większy dmg od łucznika czy assasina. To, że ma heala i kilka buffów + mantry nie czyni go rasowym supportem. I Chanter i Cleric nadają się do gry solo, aczkolwiek bardziej polecam Clerica z tarczą i macką
Omg wyżej opisali ci wszystko czarno na białym a ty z takim pytaniem wyskakujesz. Widać ze nie czytasz tematu wogole. W Aiona grałem mało ale akurat próbowałem chantera i go polece bo to uniwersalna postać ( support, heal, medium dmg ).
Przeczytałem wszystkie odpowiedzi w tym temacie i zdanie były podzielona, większość osób mówiło że Chanter i Cleric nie nadaje się do gry solo tylko do supportu, dlatego zapytałem się która klasa się nada.
Najlepiej jakbyś zagrał ta i ta postacią i sam ocenił :-] liczy się twój Fun z gry :]
Najlepiej jakbyś zagrał ta i ta postacią i sam ocenił :-] liczy się twój Fun z gry :]
I właśnie tak zamierzam zrobić
Dzięki za odpowiedź
Dziękuje wszystkim za odpowiedź, już dokonałem wyboru, biorę clerica (móżliwe że kiedyś też wypróbuje i Chantera)
Temat do zamknięcia.
blaumra ty jestes chyba upośledzony ..
Cler nie musi być supportem, można mieć dwa czy trzy sety, pve dps, pvp, pve heal.. co za problem, stygmy te mozna zmieniac noobku..
Witam.
Mam takie pytanie, od nie dawna zacząłem grać w Aion'a i mam problem którą klase wybrać Clerica czy Chantera.
Gram solo, zależy mi na bardziej bojowej klasie.