Cleverbot

Temat w którym podzielimy się swoimi uwagami/opiniami o Cleverbocie.

http://cleverbot.com/

Nie masz kolegów, przyjaciół?

Cleverbot jest dla Ciebie!

A tak na poważnie. Co to Cleverbot? Po ludzku to robot bot oparty o sieci neuronowe (specjalnie dla Psiryj) z którym możesz porozmawiać online. W bardzo wielkim uproszczeniu

:)

Trzeba przyznać, że po polsku bocik kuleje, ale po angielsku można naprawdę ciekawie porozmawiać. Można wpoić różne rzeczy do łba sztucznej inteligencji, w wyniku których, inni ludzie będą mieli większego funa z korzystania inteligentnego komputera. Zachęcam do rozmawiania z botem, bo dzięki temu ma więcej wiedzy i jest inteligentniejszy. Zachęcam również do udzielania się w tym temacie. Można też wklejać interesujące dialogi, jak podpuściliście komputer

to nie robot a bot oparty o sieci neuronowe... sam kiedys cos takiego pisalem ale sztuczna inteligencja nie jest dla mnie, wole gamedev

Eh... Pamiętam jak jakiś czas temu (noo... parę miesięcy), była moda na cleverbota i wklejania wszelkich zabawnych (taa... >.>) odpowiedzi itp.

Sam spędziłem dłuższą chwilę rozpracowując tego dziada i można chwilę przysiąść (przy updacie gry itp.) i "pogadać" sorię z blaszakiem.

Ogólnie rzecz ujmując, fajna rzecz ale szału nie ma. ;)

Szału nie mam, ale sposób na nudę(jest). Wczoraj 3h wpajałem mu, że ma na imię Ola i jest matką Anakina "skajłokera"

Wczoraj 3h wpajałem mu, że ma na imię Ola i jest matką Anakina "skajłokera"

Owned xD

Z ciekawości, udało się ? xd

Też kiedyś toczyłem ciekawą konwersację na temat tego, że mój rozmówca (bot) nie istnieje... Przegadał mnie O.o

Tak.

Dobra, spróbowałem:

najpierw użyłem taktyki Xasarma: nie dał sobie wmówić, że ma na imię Ola, ale na pytanie, czy jest matką Anakina, odpowiedział, że jest moim ojcem (wtf). Potem spytałem się go, czy gra w cs'a i czy ma konto Steam (żałuję, że nie zapytałem się o klucz do Doty).

Dowiedziałem się za to, że mieszka w Afryce, i że spotyka się z murzynami. Ma 23 lata. I nie pali.

Ten, kto to stworzył, jest geniuszem :D

Temat w którym podzielimy się swoimi uwagami/opiniami o Cleverbocie.

http://cleverbot.com/

Nie masz kolegów, przyjaciół?

Cleverbot jest dla Ciebie!

A tak na poważnie. Co to Cleverbot? Po ludzku to robot bot oparty o sieci neuronowe (specjalnie dla Psiryj) z którym możesz porozmawiać online. W bardzo wielkim uproszczeniu

Trzeba przyznać, że po polsku bocik kuleje, ale po angielsku można naprawdę ciekawie porozmawiać. Można wpoić różne rzeczy do łba sztucznej inteligencji, w wyniku których, inni ludzie będą mieli większego funa z korzystania inteligentnego komputera. Zachęcam do rozmawiania z botem, bo dzięki temu ma więcej wiedzy i jest inteligentniejszy. Zachęcam również do udzielania się w tym temacie. Można też wklejać interesujące dialogi, jak podpuściliście komputer