Client

Witam!

Mam takie pytanko, od wczoraj ściągam Aiona ( net 2mb) na naszej stronce klient niby waży te 5 gb jednak zostawiłem pc na noc myślałem, że z rana już bd miał a tu 7,5 GB i naadal rośnie hehe ile waży w takim razie CAŁY klient ?

2.Czy questy w większości są zrozumiałe ? tzn czy jeżeli ktoś nie zna bardzo dobrze eng to czy połapie się w zadaniach ?

3. Czy na karcie graficznej geforca 8600 gt 256 mb z 2 GB ramu i 2.7x2 prockiem gra pójdzie mi chociaż na średnich detalach ?

1.Kilet waży jakieś 16-17 gb potem instalacja.

2.Tak.

3Karta może nie wyrabiać :(

a iile trwa sama instalacja ? skoro z 17 gb zrobi sie z 30 ? xD Co do kartyy może i nie wyrobi jednak to nie jest pierwsza gra która nie powinna działać na moim pc ;p Skyrima grałem na średnio-wysokich detalach i nie miałem efektu klatkowania, bez cieni oczywiscie i z 2x antyslisingiem

Ja gralem na tej samej karcie graficznej, procku 2.4 GHz (jednordzeniowy), Ram 1.5GB.

Jakos nie odczuwalem większych ścin (chyba że w mieście).

Jak najbardziej na 8600 da się grać. Ja gram i nie narzekam. Co prawda mam troszke mocniejszy procek <4x2.4GHz> i ram, którego mam 4GB. Ogólnie działanie AIONa bardzo zależy od dysku. W większości przypadków karta nadąża nakładać tekstury na modele, ale to dysk nie nadąża z wczytaniem tych modeli.

Witam!

Mam takie pytanko, od wczoraj ściągam Aiona ( net 2mb) na naszej stronce klient niby waży te 5 gb jednak zostawiłem pc na noc myślałem, że z rana już bd miał a tu 7,5 GB i naadal rośnie hehe ile waży w takim razie CAŁY klient ?

2.Czy questy w większości są zrozumiałe ? tzn czy jeżeli ktoś nie zna bardzo dobrze eng to czy połapie się w zadaniach ?

3. Czy na karcie graficznej geforca 8600 gt 256 mb z 2 GB ramu i 2.7x2 prockiem gra pójdzie mi chociaż na średnich detalach ?