Serwer: EU
Czarne Owce
Grupa dla polskich graczy.
I nowych, i starych wyjadaczy!
Niby wierszyk reklamowy był, więc przejdźmy do rzeczy~
O nas
Przede wszystkim jesteśmy zmorą serwera... Żarty na bok, tu trzeba się zaprezentować. Tego, że jesteśmy polskim crew nie trzeba mówić, widać nawet po nazwie. Mój nick, który pewnie zna pewna część Elswordowych graczy, też do czegoś zobowiazuje. Kogo ja oszukuję i tak mnie nikt nie zna Grupa ma służyć integracji wszystkich polskich graczy, bez względu na wiek, czy doświadczenie. Ważne jedynie, żeby przestrzegać zasad. Zawsze można liczyć na pomoc, czy to w robieniu dziennych Special Area, czy farmieniu PG, później wiadomo, dojdzie Tiamat i te sprawy. Na discordzie też nie jest nudno. Im nas więcej, tym lepiej będziemy sie bawić, więc zapraszamy!
Liczba członków: 15/30
Poziom: 3
Ekipa
Lider
ArualKneza (Aru, "albinofil")
Czekająca z utęsknieniem na Wolfganga fansuberka z doświadczeniem. Zawsze chętnie służy wiedzą i pomocą.
Vice/Deputy(prezentacje w przygotowaniu)
Jak dołączyć?
Prosta sprawa, wystarczy skontaktować się ze mną (Account name: ArualKneza), znaleźć nas wśród innych crew lub odwiedzić naszego discorda CzarneOwce Discord
A jak z awansem?
Tutaj już ciekawsza sprawa:
Recruit/Nowicjusz - ranga startowa, na pierwsze 2-3 dni
Member/Członek - osoba po 2-3 dniach, main przed osiągnięciem lvl capa
Veteran/Starszy - osoba po 2-3 dniach, main ma już lvl capa
Deputy/Vice - posiada discorda, przyzwoite zachowanie, pomocny/a, przestrzega regulaminu, ma już przyzwoite doświadczenie (limit - 2 osoby na stanowisko)
Jakieś pytania, sugestie?
Odezwij się, to odpowiemy!