Closers Online JP CBT

Hej, zapisałem się do bety i dostałem dostęp przy okazji dostając 1 klucz dla znajomego. Jest ktoś chętny na owa grę i klucz? Rejestracja łatwa i nie trzeba VPN ale do gry już tak.

Przyklejam się do tematu, robiłem konto z Sildem i też takowego posiadam :P

witam, z checia bym przyjal owy kluczyk :) a jak jest z pingiem w grze (jesli mozna juz grac oczywiscie? ), gralem juz przez vpn-a w archeage i nie bylo zle, ale to jest hack & slash wiec moze tu bardziej sie odczuwa?

Nie wiem czy to można H&S'em nazwać. Jak na moje oko jest to side scroller jak Elsword dla przykładu. Jak z pingami - nie wiemy, cbt dopiero od 17 ;)

Poprosze o kluczyk :D

Aaah. Zapomniałem wspomnieć o tym że ta gra jest po JAPOŃSKU i nie ma żadnego zengliszczenia czy innych dziwów ;)

Proszę zwrócić na to uwagę i jeśli nie boicie się krzaczków to dopiero się zgłosić :D

juz w nie jedna gre sie gralo po nie swojemu ;) wiec ja jak najbardziej bym z checia przetestowal

Strasznie bym chciał przestestować, ale zabawa z krzaczki to nie dla mnie. Jeszcze mój komp... zresztą po co ja wam to pisze D:

Pierwszy raz o grze słysząc byłem również podniecony, ale jak teraz oglądam filmy to wogóle mi się to ciekawe nie wydaje. Chętnie poczytam jak wasze wrażenia bo moim zdaniem szkoda zachodu

Hej, zapisałem się do bety i dostałem dostęp przy okazji dostając 1 klucz dla znajomego. Jest ktoś chętny na owa grę i klucz? Rejestracja łatwa i nie trzeba VPN ale do gry już tak.