Closers - Soul Worker

Witam! Otóż, poszukuję fajnej gierki, by sobie, no, pograć, bo co innego?

Więc, jako stary fan Elsword, myślę nad Closers Online, bądź Soul Worker Online. Nie chcę grać na serwerach prywatnych (wiem, że są) więc które z tej dwójki bardziej godne jest uwagi? Chyba, że może serwer prywatny zdecydowanie trzyma się lepiej?

Poza tym! Jeżeli nie te dwie, to jaką inną grę polecilibyście, ważącą do 10, max 15gb? (aktualnie mam pewne ograniczenia w przesyłce danych) Niekoniecznie anime-manga style.

Oczywiście, podobał mi się Elsword, Grand Chase, Maple Story

Znudził mi się - WoW,

Nie podobało mi się - Ciężko wybrać, wiele gier mi się podobało, a nic tak naprawdę od Siebie nie odrzuciło.

Komputer - Uciągnie wszystko

Szczerze? Gram w Soul Workera, gra jest mega fajna, ale szybko nudzi, mimo, że w porównaniu z innymi produkcjami aktualizacje wychodzą w dość szybkim tempie. Dziś zostaje dodana nowa postać, na którą czeka wiele osób, niebawem kolejna.

Mi się gra osobiście bardzo podoba i jest w moich klimatach, polecam chociaż spróbować. Minus jest taki, że ciężko tu o dobrą gildię, codziennie powstają nowe, trzymają sie po miesiąc i rozsypują, wtedy trzeba szukać dalej. Sporo moich znajomych ucieka z PL serwera na EN m.in z tego powodu. Targ też ma mniej do zaoferowania na Grace (PL serw), bo graczy mniej niż na EN, ale powiem szczerze, że jeśli chcesz poznać podstawy, lubisz grę solo, albo w małej grupce - Grace jest idealny.

Pozdrawiam PanGlack.

Na szczęście nie mam zamiaru grać na PL, dziękuję ^^