CN Vindictus

Witam otóż mam do was prośbę czy mógłby ktoś wrzucić instalkę na rapidshare bo ściąga się bardzo powoli :angry:

down wielkie dzięki :)

ale i tak pobiera się wolno :(

mam transfer 5mb a pobiera 0,5mb :(

nie ściągaj launcherem .. weż kliknij ten drugi link .. ściągasz bezpośrednio z FTP'a Nexonu CN maksymalna prędkością : )

Jak byś nie wiedział o co mi chodzi to robiłem ss dla kolegi xD Łap.

54084hjfd.png

odświeżam

no to chyba to jest normalne jak przy necie 5mb sciąga Ci po 512kb + ? czy źle zrozumiałem bo już sam nie wiem o co chodzi .. :blink:

@UP mu chodzi chyba że 50 kb/sec :)

@UP mu chodzi chyba że 50 kb/sec

Przecież 0,5mb/s to jest 500kb/s także to normalna prędkość , nie wiem o co ci chodzi , ale mi przy necie 10mb/s ściągało po 300-400kb/s , a chyba te 1-2 godziny odczekać możesz......

@Down To się oddrazu pisze ...Spróbuj poszukać innego torrenta do tej gry , albo spróbuj pobrać programem Flashget , będzie ci ciągło neta z całego łącza wieć takie lagi neta , ale za to prędkość pobierania może być ok.

Przecież 0,5mb/s to jest 500kb/s także to normalna prędkość , nie wiem o co ci chodzi , ale mi przy necie 10mb/s ściągało po 300-400kb/s , a chyba te 1-2 godziny odczekać możesz......

ale mi chodzi o 0,5 megabita a nie 0,5 megabajta !!!

a nie te 1-2 godzin tylko 7-8 godzin przy tej prędkości :angry:

A montago miał racje chodzi mi o 50kb/s

Proszę moda o zamknięcie tematu bo spam się robi a instalkę pobrałem czekałem 7 godzin ale udało się :rolleyes:

Witam otóż mam do was prośbę czy mógłby ktoś wrzucić instalkę na rapidshare bo ściąga się bardzo powoli :angry:

down wielkie dzięki :)

ale i tak pobiera się wolno :(

mam transfer 5mb a pobiera 0,5mb :(