Co brać?

Witam, ostatnim razem nie mam w co grać Batman, Dragon Age, Fifa itd. już wszystko mi się znudziło, a w necie zobaczyłem coś fajnego jak:

Assassin Creed 2 i Prince of Persia Zapomniane Piaski, ostatnio Assassin 1 nie zaskoczył mnie do tego badziewie i nudy, a w Prince grałem tylko 1 część i się spodobało, a wam jak (Prince zamiar mam kupić 10 ale czy się opłaca tak samo z Assassinem o to was pytam?).

Co do PoP - nie wiem, ale Assassin's Creed 2 polecam kupić, gra świetna.

Rozumiem, że 9Dragons się nie sprawdziło?

A wracając do tematu:

Jeśli AC 1 nie przypadł Ci do gustu, to nad "dwójką" się nawet nie zastanawiaj.

PoP na kompa... nie wiem. na PSP to była tragedia, może na PC będzie lepsze

tak jak up: AC1 ci się nie podobał to 2 nawet nie zaczynaj

Zapomniane piaski, to dobra gra, jednak trylogia była lepsza...

Ale i tak warto kupić, fajnie się pyka.

Jednak, AC2 i tak chyba lepsze...

Ewentualnie poczekaj na recenzje PoP'a w CDA, przeczytaj i zobacz czy by ci sie spodobało :D

Podobno ten nowy PoP jest inny od pozostalych czesci, wiec ja na Twoim miejscu bym poczekal, az gra trafi do jakiejs tanszej serii. Pop Dwa trony jest za 10 zl w czasopismie Play, wiec chyba warto kupic : ).

Kurcze, a myślałem, że jakieś fajne będzie ale nie wiem czemu to oceniacie tak źle skoro nie graliście na kompie w to.

A skąd wiesz ze nie grałem? :D

W popa grałem troche u brata, i to już nie to same co tamte cześci.

Na twoim miejscu bym ACII kupował

Amfę bierz.

:D

Kurde mam wątpliwości co do tych dwóch bo mógłbym se jeszcze settlersa 7 zamiast tych dwóch.

W ogóle powiedzcie co kupić ze sklep.gry-online.pl wszystko mogę na PC prócz tych z gadżetami powiedzcie co.

Cechy: Fajna grafika,

Rodzaj obojętny byle nie muzyczne i wojenne,

Nie czasy współczesne,

Nie mmo,

Wciągające,

Nie monotonne,

Ciekawe.

I inne jakie chcecie.

Nie wiem czy Torment jest w gram.pl, ale warto to kupic, bo to jedna z najlepszych gier cRPG (dla mnie najlepsza, oczywiscie z tych, w ktore gralem).

A jak cos nowszego, to moze Trine? Nie wiem, czy to jest w tym sklepie, ale wybacz, nie chce mi sie dla Ciebie szukac w ofercie gram.pl danej gry :P.

Empire:Total War kozacka strategia jak dla mnie ;]

Call Of Juarez Więzy Krwi jak na rodzimą produkcje Techlandu, gra godna polecenia.

"Call Of Juarez Więzy Krwi" to pozycja obowiązkowa, sam z początku okazywałem niechęć do tej gry gdyż to jakichś western czy coś w ten deseń, ale odkąd zacząłem w to grać, musiałem spędzić przy tym sporo czasu, zanim się obejrzałem była północ, szczerze polecam. Zawiera najważniejsze elementy jak na genialną strzelaninę.

Kurcze, a myślałem, że jakieś fajne będzie ale nie wiem czemu to oceniacie tak źle skoro nie graliście na kompie w to.

Nowy PoP nie rozni sie niczym od starszych wersji(poza ta z 2008). Jedyne co dodali to uniki zamiast blokow i zamarznieta woda. Co do ACII. Pierwsza czesc byla linniowa na maxa. I robilo sie ciagle to samo. Natomiast 2 czesc tej gry jest krokiem milowym w tej kategorii. Jest znacznie lepsza, ma lepszy klimat jak i fabule. Zakonczenie tez jest bardzo ciekawe. I daje mase zabawy z questami pobocznymi jak i zabawa z kolekcjonera. Polecam w 100%.

A jak dalej nie jestes pewien... Polecam tez nowego Splinter Cella. Rozni sie faktycznie od pozostalych czesci i ma malo wspolnego z nimi. tam Sam byl cichym ninja... tytal jest agresorem/pantera. To on prowokuje i to on sprawia ze osobnicy stajacy mu na drodze musza sie bac. Mi sie Splinter Cell bardzo podobal. Dodatkowo ta gra ma MP i swietnego CooPa. Wiec jak co bedziemy moli posiekac po sieci :) w CooPiki :)

Settlers 7... Coz gra wyglada ladnie. Ale jest wolna i ciagle chodzi o to samo(jak w ACI) robisz szybko wojo i atakujesz. Na tym sie konczy... tu juz lepiej wydac kase na Anno 1404 + dodatek Wenecja(jak mowa o strategiach)

A jak chcesz naprawce cos dla 4Fun. Swietnie sie przy tym bawic i sie grubo zrelaksowac. Polecam Left 4 Dead 2 :)

AC 2 wymiata pod każdym względem.

Troche czasu minelo od ostatniego posta i wydaje mi sie, ze kolega gre juz wybral. Temat zamykam, a ty Interior jestes proszony, aby nie odkopywac wszystich starych topicow, bo to pachnie nabijaniem postow, ktore pozwoli Ci napisac temat w dziale Szukam MMO.

Witam, ostatnim razem nie mam w co grać Batman, Dragon Age, Fifa itd. już wszystko mi się znudziło, a w necie zobaczyłem coś fajnego jak:

Assassin Creed 2 i Prince of Persia Zapomniane Piaski, ostatnio Assassin 1 nie zaskoczył mnie do tego badziewie i nudy, a w Prince grałem tylko 1 część i się spodobało, a wam jak (Prince zamiar mam kupić 10 ale czy się opłaca tak samo z Assassinem o to was pytam?).