Kurcze, a myślałem, że jakieś fajne będzie ale nie wiem czemu to oceniacie tak źle skoro nie graliście na kompie w to.
Nowy PoP nie rozni sie niczym od starszych wersji(poza ta z 2008). Jedyne co dodali to uniki zamiast blokow i zamarznieta woda. Co do ACII. Pierwsza czesc byla linniowa na maxa. I robilo sie ciagle to samo. Natomiast 2 czesc tej gry jest krokiem milowym w tej kategorii. Jest znacznie lepsza, ma lepszy klimat jak i fabule. Zakonczenie tez jest bardzo ciekawe. I daje mase zabawy z questami pobocznymi jak i zabawa z kolekcjonera. Polecam w 100%.
A jak dalej nie jestes pewien... Polecam tez nowego Splinter Cella. Rozni sie faktycznie od pozostalych czesci i ma malo wspolnego z nimi. tam Sam byl cichym ninja... tytal jest agresorem/pantera. To on prowokuje i to on sprawia ze osobnicy stajacy mu na drodze musza sie bac. Mi sie Splinter Cell bardzo podobal. Dodatkowo ta gra ma MP i swietnego CooPa. Wiec jak co bedziemy moli posiekac po sieci
w CooPiki ![:)]()
Settlers 7... Coz gra wyglada ladnie. Ale jest wolna i ciagle chodzi o to samo(jak w ACI) robisz szybko wojo i atakujesz. Na tym sie konczy... tu juz lepiej wydac kase na Anno 1404 + dodatek Wenecja(jak mowa o strategiach)
A jak chcesz naprawce cos dla 4Fun. Swietnie sie przy tym bawic i sie grubo zrelaksowac. Polecam Left 4 Dead 2 ![:)]()