Co byście zmienili, dorzucili w Guild Wars 2?

zeby ta gra znikla,nigdy niepowstala,zamiast to rozwiniecie GuildWars 1

Areny 1v1 i 2v2

Poruszanie się postaci! Mam wrażenie jakby postać była balonem napełnionym w 80% wodą. Ni to zgrabne ni to ciężkie.

Osobiście uważam, że mounty są zbędne, bo przecież WP mamy co pare kroków i dużo loading screeanów, także za daleko tym mountem nie pojedziemy/polecimy, ale to tylko moja własna opinia.

Areny 1v1 i 2v2

To nie lepiej duale na mapie? :) oraz Party duele?

Przecież Open World PVP przecież jest w postaci WvWvW :) - Chyba, że chodzi o system PK? :) Hmmm.... byłoby ciekawie.

Ja bym chciał żeby ta gra miała end-game. A konkretniej żeby go właśnie NIE miała po wbiciu max levelu.

Nie chcę głosić herezji ale najlepszy model nie-endgejmu polega na nieskończonym boostowaniu swojej postaci jak np. było w...Tibii :)

Nieskończone levelowanie i za każdy level dostajesz +1 do main stata i voila, nic więcej nie potrzeba, rozwijasz się w nieskończoność, jesteś coraz mocniejszy w nieskończoność choć oczywiście z czasem coraz wolniej to przychodzi ale jednak, taki jest patent na idealny endgejm, niestety już takich gier nie robią...

Ja bym chciał żeby ta gra miała end-game. A konkretniej żeby go właśnie NIE miała po wbiciu max levelu.

Nie chcę głosić herezji ale najlepszy model nie-endgejmu polega na nieskończonym boostowaniu swojej postaci jak np. było w...Tibii 

Nieskończone levelowanie i za każdy level dostajesz +1 do main stata i voila, nic więcej nie potrzeba, rozwijasz się w nieskończoność, jesteś coraz mocniejszy w nieskończoność choć oczywiście z czasem coraz wolniej to przychodzi ale jednak, taki jest patent na idealny endgejm, niestety już takich gier nie robią...

To kłóci się z ideologią GW2, które nastawione jest stricte na casual graczy. Właśnie cały pic polega na tym, że startujesz z End Game :). Myślę, że lepszą kwestią byłoby rozbudowywanie dane kontentu.

Tak jak napisał @guru. Zwiększyć poziom trudności i dać jakieś wymagające zadania. Wprowadzić porządne PVP na Open Wordzie (ale przestałem marzyć w tej kwestii) lub Duele - co myślę, że mogłoby być skonstruowane.

Jestem starym wygą MMORPGowym - graczem Lineage 2. Bardzo dużo brakuje mi z tej gry w GW2. Taka implementacja poszczególnych elementów mogłaby Stworzyć GW2 jako MMORPG, które szłoby w kierunku uzyskania korony gier MMO.

Heh no to troszkę się rozpędzę:

GDYBY dodano Open world pvp, świętą trójcę to chciałbym żeby zostały stworzone serwery hardcore, gdzie w ogóle nie byłoby aren tylko pvp zmuszałoby nas do zabijania innych graczy na normalnej mapie + do tego częściowy drop eq, bądź całościowy (jednak chyba wolałbym częściowy :D)

Poziom Trudności PvE , jak wiadomo od dawien dawna jest on na poziomie upośledzonym spamuj byle czym a będziesz za***isty . Po wyjściu Dodatku na pierwszych mapach był poziom średni ale ludzie płakali że zbyt ciężko i tak ludzie osiągali max poziom w tydzień lub mniej a płaczki z reddita nie umiały grać i znerfili .

Poziom Trudności PvE , jak wiadomo od dawien dawna jest on na poziomie upośledzonym spamuj byle czym a będziesz za***isty . Po wyjściu Dodatku na pierwszych mapach był poziom średni ale ludzie płakali że zbyt ciężko i tak ludzie osiągali max poziom w tydzień lub mniej a płaczki z reddita nie umiały grać i znerfili .

I co najzabawniejsze, założę się, że pisze to osoba, która nie ukończyła wszystkich trzech skrzydeł raidu. I jakby ją wziąć na golema i sprawdzić jaki wykręca dps, to okazałoby się, że nie zna rotacji i spamuje byle co.

Guild Wars 2 ma to do siebie, że każdy gracz widzi je na swój sposób. Gracze hardcore postrzegają gw2 jako grę hardcore, a casuale jako grę dla casuali.

Tak jak w temacie :) Jako gracze chciałbym abyście się wypowiedzieli co byście chcieli zmienić, dodać do Guild Wars 2.

Chciałbym aby twórcy wprowadzili możliwość dueloowania się - tak abyśmy nie musieli wbijać na własną arenę spvp ;P