Co byście zmienili w Tibii?

Nie ma AOl ?? :shock: ,Chyba jednak dobrze się stało że zatrzymałem się na Tibi 7.6 ...

Dobrze wymyślone z tymi testami ale to najlepiej przy rejestracji i w kilkunastu językach dla pewności :-) Ale ta twoja większość cyryl to taka mniejszość że wątpię aby chociaż 500 było takich dzieciaków jak mówisz.

PS. to na pewno z anty fanowskiej strony tibii :-/

Ja w Tibii zmieniłbym... Hmmm... Wszystko ! Tibia to syf, nie wiem jak można w to grać... Przecież ta gra nie ma sensu. Grafika- śmiechu warte (strzelasz z łuku w tył i boki), nie widzisz elementów eq, które masz na sobie (cały czas jeden i ten sam wygląd- noo chyba, że kupisz PACC to możesz sobie nowy wybrać). Gra uzależnia ? Chyba tylko idiotów... Tibia jest jedną z wielu gier 2d i szczerze, z bólem musze przyznać, że niestety nie jest najgorsza bo są jeszcze gorsze syfy ale gdy słysze lub widze, że ktoś pisze, że gra w Tibie to śmieszy mnie to... Takie jest moje zdanie o tej 'grze' :!:

dobra! przyznaję się!! gram w tibię. jestem śmieszny?

stary,Tibia,pomimo wielu wad jest bardzo dobrą grą mmorpg,wiele gier 3D nie ma takiej grywalnosci jak Tibia.!

gdy wspomniales o grafice od razu przypomniales mi mojego kumpla,dla ktorego grafika w grze jest najwazniejsza, ponadto nie jest na tyle ambitny,by pograc w cos madrego np, jakies rpg,dla niego wszytkie gry,w ktorych musisz czytac,spedzac godziny nad rozbudowa postaci/imperium sa do d*py...chiociaz nigdy w takie nie gral;/Twierdzi,ze CS to najlepsza gra na siwcie(fakt uczy skilla w łapie)ale to zwykla napierdlanaka! zero myslenia,wysilku!

sorry,rozpedzilem sie ,ale musialem to z siebie wyrzucic xD po prostu wpienia mnie koles,ktory chce mi narzucic swoj tok myslenia...wysmiewa wszytko co tylko moze..KUR** nie wiem jak mozna byc tak chamskim, ja nie mam nic do jego muzyki,toleruje ją nawet gdy wlaczy glosnik w telefonie na ful! ,ale gdy ja wlacze swoja muzyke to od razu cos mu odpier**** i idzie sobie w pizdu! skad tacy ludzie sie biorą?

nsorry,jeszcze raz.

wracajac do tibii:

zmienilbym jedynie,to ze nie widac EQ, bo tylko dla tego juz w nia nie gram..

aaa jeszcze dzici neo i chamstwo ;P

Wkurzył mnie ten kamilek. Mnie tibia nie wciąga ale co ty chcesz od gry z 1997 roku?! Ciekawe czy byłeś w ogóle wtedy na świecie. Nie jej wina że podoba się graczom do dzisiejszych czasów! Jak masz ją wyzywać to zrób sobie temat w którym będziesz wyliczać wady!

gdy słysze lub widze, że ktoś pisze, że gra w Tibie to śmieszy mnie to...

PS. to ty mnie śmieszysz :-x

Denerwuje was niedoskonałość tibii? Mapa, Skille, Exp... W tym temacie spróbujcie pomyśleć co można zmienić w tej historycznej grze. Możecie dodać: przedmioty, nowe bicie lvla, pvp, pve, potwory, tekstury, komnaty, questy, mapy itd. Oprócz zmieniania grafik 3d, to tak jak z robieniem OTSu :-P

Zacznę pierwszy: Przydałoby się pozmieniać trochę w trybach Pvp i Pve.

• Gdy zabije nas gracz nie tracimy żadnych rzeczy i expa. Jeśli chcemy pojedynek z graczem również nic nie tracimy ale jest on możliwy tylko podczas party.

• W Pve gdy dedniemy nie tracimy nic oprócz expa, Na każdym levelu 30%.

Dodałbym jeszcze szkołę walki, w której za każdy poziom skilla danej broni płaci się gp, im większy poziom tym drożej kosztuje ulepszenie. Oprócz tego może jeszcze salon FastHands w każdym mieście. :mrgreen: