Co dają legendy na lvl capie?

Czytałem, że itemy na lvl capie nic nie dają tzn, normalne itemy a legendy nie będą się różniły statami, a tylko wyglądem.

Czy to prawda, jeśli tak to co się zbiera na 60 lvl , gemy ?

No bo skoro itemy to sam wygląd to po co są dungeony czy inne wydarzenia ?

1. Legendary mają identyczne staty jak bronie ascended, z kolei te są lepsze o.. 5 lub 10% od exotic za dungi, już nie pamiętam.

2. Nic. Robisz LS, możesz lvl inne postaci, JP itd. Jak chcesz to zbieraj matsy na coś o ładnym wyglądzie.

3. Zbierasz set o ładnym wyglądzie lub farmisz Achivmenty

Posiadając legendarny przedmiot masz pewność, że z czasem jak będą powstawać inne przedmioty ( nie legendy ) to twoja legenda podpasuje się statystykami tak by w dalszym ciągu być najlepsza.

Max lvl to 80, a nie 60 ;) i w grze chodzi o to by właśnie posiadać ten wygląd i by być wyjątkowym, a co najważniejsze to by ćwiczyć skila.

Do tego przez cały czas są jakieś osiągnięcia do zdobywania itd itd.

To napisałem tak w minimum minimum i pisze o tym byś nie pomyślał, że w tej grze jest tak mało rzeczy, ale o więcej nei pytasz, a mi się nie chce rozpisywać :P

Rozumiem. niestety to chyba nie dla mnie , bo ja lubie ciągle rozwijać postać znajdując nowe itemy itp.

Żeby nie śmiecić na forum to od razu zadam pytanie:

Znacie jeszcze jakiś ciekawy mmorpg podobny do gw2 i równie dobrze rozbudowany ?

Moje wymagania to dobry system walki, i jak najlepsze endgame.

Może być B2P.

Spróbuj EverQuest 2, może Ci podejdzie.

EQ 2 spróbuje, a jakieś nowsze propozycje ?

Mogą być nawet mniej rozbudowane od GW2.

Mój komp uciągnie raczej wszystko mam i5 4440 4gb ram i r9 270.

Myślałem na Star wars the old republic, jestem wstanie wydać te 18 zł by mieć status prefered.

Możesz spróbować Allods Online, ale jest tam mały P2W.

A co do GW2 to i tak radzę spróbować. Jest to jeden z lepszych MMORPG'ów na dzisiejsze czasy.

Allods z tego co wiem jest targetem a ja chciałbym dosyć dynamiczny system walki nie musi to byc non-target ale cos jak w gw2.

A na Archage lub EQ next, Black desert warto czekać ?

Wiadomo kiedy wyjdą ?

A Swordsman online ?

To nie jest dział Szukam MMO.

Czytałem, że itemy na lvl capie nic nie dają tzn, normalne itemy a legendy nie będą się różniły statami, a tylko wyglądem.

Czy to prawda, jeśli tak to co się zbiera na 60 lvl , gemy ?

No bo skoro itemy to sam wygląd to po co są dungeony czy inne wydarzenia ?