Witam! Przeszedłem już poe na poziomie normal, co robić dalej, czy istnieje jakaś możliwość uruchomienia poziomu "hard" czy coś w tym stylu, jak farmić mapy i itemki, mile widziane poradniki Z góry dziękuje.
Co dalej?
jeżeli nie odblokował Ci sie trudniejszy poziom to znaczy, że jeszcze nie przeszedłeś poziomu normal
zrobiłem wszystkie zadania, ze wszystkich aktów + zadania poboczne(?) i odblokowałem sciona ;x
w takim razie w waypoincie powinienes miec do wyboru zakładki normal/cruel
zrobiłem wszystkie zadania, ze wszystkich aktów + zadania poboczne(?) i odblokowałem sciona ;x
Sorki za ofka, ale muszę skorzystać z okazji.
Sciona odblokowałeś z tego* miejsca czy po przejściu na normalu?
Sciona odblokowuje się bodajże w the sceptre of god, będzie zamknięty w takiej klatce. A ja nadal nie wiem co zrobić by ten "hard" się pokazał, może muszę all waypointy mieć?
Pokonujesz ostatniego bossa w 3 akcie, Dominusa. Gdy to zrobisz pojawi się ta pani z Solaris Temple i obok niej będzie portal. Wchodzisz w ten portal i przenosisz się do 1 aktu na wyższym poziomie trudności.
Witam! Przeszedłem już poe na poziomie normal, co robić dalej, czy istnieje jakaś możliwość uruchomienia poziomu "hard" czy coś w tym stylu, jak farmić mapy i itemki, mile widziane poradniki Z góry dziękuje.