Co do Requiem

Siema, chciałem pyknąć w tą gierkę, a słyszałem że servery kiedyś pustkami świeciły.

Jak teraz wygląda tam sprawa?

Będzie w kim pograć?

Pisze w hyde bo nie chce postów na banalnym temacie nabijać.

Grałem w to jakieś pół roku temu ( albo i lepiej) i na brak ludzi nie narzekałem. Początkowe wioski zapełnione, tak że ciężko zabić jakiegokolwiek mobka.

Dobra, a ogólnie fajna gra? Można pykać na dłuższą mete? (tzn czy później są jakieś urozmaicenia)

Przyjemnie się gra, ciekawy system ulepszania przedmiotów, przemiana w demona i ilość questów sprawiają że to gra na dłuższą metę. Kilka razy w tygodniu trafia się event xp x2, więc masz szansę lepiej polecieć z lvlem ;)

Problem w tym że trzeba grindować i grindować, a walka jest rodem z WoWa -> ssie. Nuda w krótkim czasie, ale klimat genialny. Zresztą niedawno pisałem reckę...

Jakie widzisz tu podobieństwa do walki z WoW-a ? Nie rozumiem. PvP ssie z jednego powodu, otóż zerowy balans postaci i tyle. Ta gra słynie z niezwyciężonych casterów. Wiem co mówię, bo grając warkiem na PvP można było dostać nerwicy. Gra niewątpliwie ma mocny klimat i sporo graczy, jednak item shop jest tam mocnym problemem.

J.w Nic tylko pozostało mi się podpisać.

Hmm, jak podać by tu więcej argumentów to bym się skusił nawet ;]

Siema, chciałem pyknąć w tą gierkę, a słyszałem że servery kiedyś pustkami świeciły.

Jak teraz wygląda tam sprawa?

Będzie w kim pograć?

Pisze w hyde bo nie chce postów na banalnym temacie nabijać.