Co dokupić lub zmienić żeby zwiększyć fps. CSGO

Cześć. Pomożecie? Chciałbym sobie zwiększyć ilość fps w "goł" i za bardzo nie wiem co kupić aby tak sie stało. Mój sprzęt to 4gb ram procesor amd 3x3ghz grafika 1gb nvidia i dysk 500gb. A ustawienia w CS to wszystko na niskich a reszta tych filtrowań i antylazingów i kto wie co jeszcze mam ustawione tak jak pro elo esl plejerzy bo ponoć tak jest najoptymalniej. Rozdziała? różnie gdy gram na maksymalnej to mam stałe 40 do 80. Ostatnio gram na 800x600 i nie mam stałych 120 a własnie na takich mi zależy :). I proszę nie spamujcie mi że upodabniam się do pro graczy że to mi nie da skilla czy coś.. ja po prostu chce jak największą ilość stałych fps w grze.

120fpsów w odświeżaniu 60hz XD zawsze z tego kisne(no chyba, że masz lepszy monitor to zwracam honory)

anyway

podaj DOKŁADNE dane karty graficznej i procka, bo tyle to nic nie mówi

amd athlon x3 445 i nvidia geforce gt 430

60 klatek ci w zupełności wystarczy.

Zmienić procesor i grafikę

Monitor , Procesor + Karta grafiki

Jak wyłożysz tak z 10 k zł to może do 500 fps dobijesz

Jeszcze nie widziałem żeby ktoś chciał zmieniać sprzęt, bo nie ma stałych 120 FPS:D Cel to stałe 60 FPS, takie odświeżanie mają monitory.

Ale nie wszystkie monitory. 500fps to bezsens.. może i 60 wystarczy ale 60 a 120 to jakaś różnica jest. Myślałem że mam mało ramu bo jednak 4gb to nie jest za dużo.

Jeśli monitor ma 60Hz to nie może wyświetlić więcej jak 60 fps. Nie ma żadnej różnicy miedzy 60, a 120. Podkręć CPU i kup jakąś porządniejszą grafe, np GTS 450 GDDR5. Podaj jeszcze zasilacz.

Cześć. Pomożecie? Chciałbym sobie zwiększyć ilość fps w "goł" i za bardzo nie wiem co kupić aby tak sie stało. Mój sprzęt to 4gb ram procesor amd 3x3ghz grafika 1gb nvidia i dysk 500gb. A ustawienia w CS to wszystko na niskich a reszta tych filtrowań i antylazingów i kto wie co jeszcze mam ustawione tak jak pro elo esl plejerzy bo ponoć tak jest najoptymalniej. Rozdziała? różnie gdy gram na maksymalnej to mam stałe 40 do 80. Ostatnio gram na 800x600 i nie mam stałych 120 a własnie na takich mi zależy :). I proszę nie spamujcie mi że upodabniam się do pro graczy że to mi nie da skilla czy coś.. ja po prostu chce jak największą ilość stałych fps w grze.