Co jest dobre?

Odpowiadam: Dobre jest tylko pierwsze wrażenie.

Takie wrażenie w CA na starcie nexon na mnie zrobił, ale ostatnio przeginają z Black Marketem.

No ok, chcą zarobić, możesz kupić dobrą broń za GP, gdzie w GP jest ona droga, ponieważ za NXy będzie tańsza, a niestety NX'y to pieniądze(real money xD)

Wprowadzają nieciekawe bronie, np. m32, które wymiatają, nowe postacie, które są np. bardziej wytrzymalsze, są szybsze, mają więcej obrony lub nawet dodatkową obronę na headshoty. (Żeby kupić te rzeczy za GP, musisz być nieźle nadziany)

Bronie w Black Markecie można już kupić na zawsze(Zależy jakie, bo bronie z końcówką LE(czy SE, nie pamiętam) są na zawsze)

Niedługo może wprowadzą postać, która skacze na metr wysokości.

A co wy o tym sądzicie, o update'ach Black Marketu?

Nie będę pisać dużo o eventach. Są i jest ok, to wystarczy.

Ps. Nie żale się, bo bez tego da się grać, ale chcę poczytać co o tym sądzicie. Czy przez to zmieniliście CA na lepszy model?

Dla mnie CA już dawno przestało istnieć...Na początku gra była spoko czasami zdarzył się jakiś hack czy enxowiec. Po paru miesiącach gra bardzo straciła na popularności przez BM. Ci którzy mają siano w kieszeniach po prostu miotają wszystkich...Po tym wszystkim dałbym ocene max 2/10

haha, akurat nxerzy to w wiekszosci sa nooby ;) wiekszosc z nich nie umiala grac nawet z tym m32, niestety byl juz wiekszy problem jak trafila sie osoba ktora umiala ;) no ale jak dla mnie nxer czy nie nie robilo roznicy. co do hackow no niestety ale gra sie zlamila, skoro na 1 lepszej stronce mozna bylo sciagnac wh.

Mnie też jak grałem, zaczęło denerwować jak ludzie kupowali na black market. To była za duża przewaga miedzy zwykłymi graczami. Dla mnie to było i jest bez sensu, by była taka różnica. I zgadzam się, większość to nooby. Comabat arms już nie jest taki dobry, jak na początku gdzie nie było tyle hacków. :)

Odpowiadam: Dobre jest tylko pierwsze wrażenie.

Takie wrażenie w CA na starcie nexon na mnie zrobił, ale ostatnio przeginają z Black Marketem.

No ok, chcą zarobić, możesz kupić dobrą broń za GP, gdzie w GP jest ona droga, ponieważ za NXy będzie tańsza, a niestety NX'y to pieniądze(real money xD)

Wprowadzają nieciekawe bronie, np. m32, które wymiatają, nowe postacie, które są np. bardziej wytrzymalsze, są szybsze, mają więcej obrony lub nawet dodatkową obronę na headshoty. (Żeby kupić te rzeczy za GP, musisz być nieźle nadziany)

Bronie w Black Markecie można już kupić na zawsze(Zależy jakie, bo bronie z końcówką LE(czy SE, nie pamiętam) są na zawsze)

Niedługo może wprowadzą postać, która skacze na metr wysokości.

A co wy o tym sądzicie, o update'ach Black Marketu?

Nie będę pisać dużo o eventach. Są i jest ok, to wystarczy.

Ps. Nie żale się, bo bez tego da się grać, ale chcę poczytać co o tym sądzicie. Czy przez to zmieniliście CA na lepszy model?