Witam , gram w Diablo od premiry wbiłem 40 lvl i zastanawiam się jaki jest sens tej gry , mozecie mnie wysmiac ale nie grałem w poprzednie części . Gra sama w sobie jest bardzo wporzadku dynamika itd. ale po przejscu gry po raz pierwszy jakos straciłem chęć do gry , nie wiem czemu. Bo można tak przechodzić gre na coraz trudniejszym poziomie i mieć coraz lepsze itemki ale moje pytanie brzmi po co tak własciwie do pvp którego jeszcze nie ma ? Czy moze bedzie jakis globalne miejsce gdzie wszyscy się spotykają , czy zeby bylo łatwiej gre przechodzic bo co ta gra ma do zaoferowania na 60 poziomie czyli maksymalnym. Pozdrawiam.
Co jest takie fajne w Diablo 3?
Z tego co się orientuję to głównie czcionka i nazwa.
A, i dubbing polski jest fajny.
Dojdzie PvP, sprzedawanie itemków na AH za zielone to się zacznie, zabawa
Dojdzie PvP, sprzedawanie itemków na AH za zielone to się zacznie, zabawa
Sprzedawanie itemków za zielone? Zapomnij. Itemy będziesz mógł sprzedawać za pieniądze w battlenet shopie, za które będziesz mógł sobie kupić inne gry jak WoW, SC2 i jakieś duperelki do gier, to wszystko.
Szczerze nie przepadam za blizzardem bliżej mi do ncsoftu i ich produktów, na początku byłem sceptycznie nastawiony ale jak zagrałem klimat mnie zgniótł! własnie zaczynam odkładać kase na upgrade PC i sądzę, że pod koniec czerwca zakupie egzemplarz.
Co jest fajnego w seksie? Co jest fajnego w jedzeniu? Co jest fajnego w oddychaniu? Co jest fajnego w chodzeniu? Cheesus, co za dziwaczne pytania. Nie grałeś w poprzednie części, to nie wiesz. Nie kręci cię h'n's, to nigdy Diablo Ci się nie spodoba. To jest czysty h'n's. Przeczytaj sobie definicję, to będziesz wiedział, co tam się robi. I właśnie to, co się tam robi, jest fajne. Niektórzy wolą grać w symulatory lotu, a inni w gry sportowe. Dla innych to jest fajne, a dla innych głupie. Nie podoba Ci się gatunek? To nie graj i nie zadawaj pytań, których odpowiedzi nigdy nie zrozumiesz, bo to po prostu nie twoje gusta...
H'n'S to przedewszystkim bezmózga rzeź mobów. Na dugim miejscu jest fabuła. Mało kto zwraca na to uwagę. W każdej, nawet najmniej fajnej rzeczy można znaleźć coś wspaniałego i godnego polecenia dla innych, ale czy ci "inni" znajdą to coś wspaniałego co tamten znalazł. That is the question.
To samo można powiedzieć o grach typu FPS, bezmózgie oczywiście można grać bez mózgu wkurzyć się po 5 minutach, że każdy nas owni albo włączyć myślenie i dać czadu.
Ale ja dalej nie rozumiem po co mam dalej zbierać te itemy jak przeszedłem już gre , zeby je sprzedać i co na co mi ta kasa mam kupic sobie drugie lepsze ale po co ?! zeby znowu przejsc gre na trudniejszym poziomie ? Ja tego nie ogarniam czy może po to tylko zeby byc silniejszym w pvp ?
Bo w np. w takim Lineagu to ja widzę jakiś sens zbierania coraz lepszych itemów , np. po to zeby być silniejszym w pvp i mieć większe szanse w utrzymaniu gildijnego zamaku ale jeśli w diablo nie ma takich walk i będzie tylko zwykłe pvp to ile można przechodzić cały czas jedną tą samą fabułę.
Skoro nie rozumiesz to może jesteś mało inteligentny. Każda gra bazuje na w mniejszym, lub większym stopniu podobnych schematach.
Hmm zbieranie uber pro itemów dla własnej satysfakcji?
Czemu nie:D
wizard z 2h axe ma wiekszy dmg niz na przedmiotach pisanych dla niego lol
Witam , gram w Diablo od premiry wbiłem 40 lvl i zastanawiam się jaki jest sens tej gry , mozecie mnie wysmiac ale nie grałem w poprzednie części . Gra sama w sobie jest bardzo wporzadku dynamika itd. ale po przejscu gry po raz pierwszy jakos straciłem chęć do gry , nie wiem czemu. Bo można tak przechodzić gre na coraz trudniejszym poziomie i mieć coraz lepsze itemki ale moje pytanie brzmi po co tak własciwie do pvp którego jeszcze nie ma ? Czy moze bedzie jakis globalne miejsce gdzie wszyscy się spotykają , czy zeby bylo łatwiej gre przechodzic bo co ta gra ma do zaoferowania na 60 poziomie czyli maksymalnym. Pozdrawiam.