Co kupic

Witam mam zamiar kupic GeForce GT520 2gb wersja 64-bit i nie mam na jego temat zadnej opinji kosztuje on 200zł na allegro i licze na porade jaka karte grafiki najlepsą kupie za te 200 zł na pci-ex.

Ps : Przepraszam za Błędy a no i karta moze byc uzywana w tej cenie ;].

Witam mam zamiar kupic GeForce GT520 2gb wersja 64-bit i nie mam na jego temat zadnej opinji kosztuje on 200zł na allegro i licze na porade jaka karte grafiki najlepsą kupie za te 200 zł na pci-ex.Ps : Przepraszam za Błędy a no i karta moze byc uzywana w tej cenie ;].

na tej karcie co najwyzej pograsz w MARIO , albo TIBIE (64bit) ciezko powiedziec co za 200 zl mozna kupic.Nic lepszego niz 9800gt -gtx za tyle raczej nie kupisz , za 300 zl juz mozesz kupic 2-4 x razy lepsze karty:)

Wlasnie dlatego załorzylem ten temat bo malo sie znam na kartach z przed 3lat i nowszych poniewaz nie ulepszalem kompa od kiedy kupilem czyli z 7 lat temu teraz kupilem procka zasilacz płyte ram i brak mi jeszcze karty ;] i wlasnie zastanawiam sie co kupic a kompa potrzebyje tak pod bf3 medium przynajmniej i aiona na full

Witam mam zamiar kupic GeForce GT520 2gb wersja 64-bit i nie mam na jego temat zadnej opinji kosztuje on 200zł na allegro i licze na porade jaka karte grafiki najlepsą kupie za te 200 zł na pci-ex.Ps : Przepraszam za Błędy a no i karta moze byc uzywana w tej cenie ;].

Miałem kartę GeForce GT 430 1GB i UWAGA!!! procek AMD Sempron i zagrałem NA FULLL DETALACH w RaiderZ!, LoL'a i WSZYSTKIE gry MMORPG które mi wpadły w oko. Nie żartuje.

Ale... no ''ale'' był 1 problem: Zbyt chałasowała ; ( jak grałęm na FULL to tak było słychać jakby milion Volt przepływały przez mojego szerszenia.

Mówię ja się znam na Kartach Graficznych kup GT520 2GB i starczy na: 4 BITE LATA :)

na tej karcie co najwyzej pograsz w MARIO , albo TIBIE (64bit) ciezko powiedziec co za 200 zl mozna kupic.Nic lepszego niz 9800gt -gtx za tyle raczej nie kupisz , za 300 zl juz mozesz kupic 2-4 x razy lepsze karty:)

hahahaha.. w Mario to zagrasz na SiS Mirage Graphic 2...

Pamiętam te czasy rok temu się grało w Dragon Nest bez lagów na procku Core 2 duo 2.2Ghz + SiS Mirage 3 Graohic na Low...

Ta karta nie nadaje się do gier i tyle w temacie. Oczywiście mówię o nowszych grach.

mogla by byc tez tak do 300 zl ale wtedy nie kupie zasilacza a mam narazie tylko 450w myslalem nad geforce 8800gtx 768mb slyszalem ze jest stary ale mocny nadal.

załorzylem
Zbyt chałasowała

Proszę was...

Nie warto kupować karty która pociągnie rok max dwa, lepiej kupić coś przyszłościowego.

Dozbieraj kasę bo naprawdę nie warto kupować karty za 200zł

Jezeli chcialbym dozbierac wiecej kaski nie zakladal bym tego tematu.

Witam mam zamiar kupic GeForce GT520 2gb wersja 64-bit i nie mam na jego temat zadnej opinji kosztuje on 200zł na allegro i licze na porade jaka karte grafiki najlepsą kupie za te 200 zł na pci-ex.

Ps : Przepraszam za Błędy a no i karta moze byc uzywana w tej cenie ;].