Witam mam zamiar kupic GeForce GT520 2gb wersja 64-bit i nie mam na jego temat zadnej opinji kosztuje on 200zł na allegro i licze na porade jaka karte grafiki najlepsą kupie za te 200 zł na pci-ex.Ps : Przepraszam za Błędy a no i karta moze byc uzywana w tej cenie ;].
Miałem kartę GeForce GT 430 1GB i UWAGA!!! procek AMD Sempron i zagrałem NA FULLL DETALACH w RaiderZ!, LoL'a i WSZYSTKIE gry MMORPG które mi wpadły w oko. Nie żartuje.
Ale... no ''ale'' był 1 problem: Zbyt chałasowała ; ( jak grałęm na FULL to tak było słychać jakby milion Volt przepływały przez mojego szerszenia.
Mówię ja się znam na Kartach Graficznych kup GT520 2GB i starczy na: 4 BITE LATA ![:)]()
na tej karcie co najwyzej pograsz w MARIO , albo TIBIE (64bit) ciezko powiedziec co za 200 zl mozna kupic.Nic lepszego niz 9800gt -gtx za tyle raczej nie kupisz , za 300 zl juz mozesz kupic 2-4 x razy lepsze karty:)
hahahaha.. w Mario to zagrasz na SiS Mirage Graphic 2...
Pamiętam te czasy rok temu się grało w Dragon Nest bez lagów na procku Core 2 duo 2.2Ghz + SiS Mirage 3 Graohic na Low...