Co kupić?

Siemka.Otóż uzbierałem sobie sumke 180zł i zastanawiam jaką gre sobie zakupić.Z gier akcji/rpg oczekuje tego, żeby była po prostu długa oraz posiadała jak najlepszą fabułe, lubię kiedy w grze dzieje się dużo akcji, jakieś combosy które powalają na kolana, zastanawiałem się na final fantasy.Gier wyścigowych nie chcę, ale zaś szukam naprawdę dobrej bijatyki (tekkena 6 mam), zastanawiałem się nad ufc 3, ale słyszałem opinie, że gra jest sztywna.

Zastanawiam się nad:

Final fantasy

Ufc 3

Ninja gaiden 3

Rage

Inne propozycje także mile widziane :D.

@EDIT, ahh no tak zapomniałem dodać, że gra także może być na kinecta.

Final Fantasy, ma to do siebie, jest długi. Tylko stale robisz to smao. tzn. Zabijasz mniejsze ludziki, aby utorować drogę do bossa. I tak aż do epickiego ostatniego przeciwnika. Nie powiem walki są boskie, i mocarne, ale stale to samo. Może być jeszcze good of war, zacznij od jedynki fabuła jest zajebiaszcza , i masz nabijanie combossów. Masz przeciwników z greckiej mitologii.

może Soul calibur 5

ma fajne story

2 najlepsza bijatyka zaraz po tekenie

Dead Red Redemption-super gierka nie ma co. Takie GTA na dzikim zachodzie.

Offtop. Za te 180zł to kup coś rodzinie pod choinkę albo idź z koleżanką do kina ;).

Ale kino nie kosztuje 180 zł :o, poza tym umiem dzielić kasę heh :D.

@FlashGordon ja jestem napalonym fanem mma, nie dość że oglądam gale to jeszcze sam trenuje, więc jakaś gra ufc, albo jakaś z parterem by była fajna, bo w tekkenie nie podoba mi się spam....

Zaś co do final fantasy, to jak tam wygląda system walk ?? :D

Chyba jako jedyny poleca Ninja Gaiden. Sieka aż fajnie patrzeć, super combosy, dynamika. Samo demo, które można ściągnąć powala na kolana :)

Popieram Deimona. Jeśli masz PS, to musisz zagrać w God of War. Piękna ro***erducha, krwiste, ładne combosy, hordy przeciwników, no i finishery, zwłaszcza po walkach z bossami. Do tego ciekawa fabuła i badass jako główny bohater.

A w styczniu wychodzi DmC (jak nadal będziesz przy kasie). Chyba nie muszę mówić co tam się dzieje ;)?

@up Ninja Gaiden też dobre.

@edit Jaki fail, przeoczyłem, wybacz >.<

W pierwszym poście pisząc

myślałem, że będzie jasne iż jestem posiadaczem xboxa xD.

Jak dla mnie jedyne gry warte zakupu specjalnie dla kinecta to gry taneczne np .Michael Jackson Experience

A może jest ktoś kto może mi przybliżyć gry bijatyki ? Tak jak napisałem interesuje mnie ufc 3, ale nie mam pojęcia czy się to opłaca kupić,

Póki co z tych najlepsza jest Dead Red Redemption

UFC 3 kompletnie mi nie przypadł do gustu , w sumie nawet nie wiem czemu bo paru znajomym się podobał. Z bijatyk to w sumie ja mogę polecić jak już wspomniał FlashGordon soul calibur, oczywiście mus na konsole każdy tekken, a aktualnie wyszedł tag tournament 2 który jest rewelacyjny i bardzo przyjemna bijatyka Marvel vs. Capcom 3 .

Siemka.Otóż uzbierałem sobie sumke 180zł i zastanawiam jaką gre sobie zakupić.Z gier akcji/rpg oczekuje tego, żeby była po prostu długa oraz posiadała jak najlepszą fabułe, lubię kiedy w grze dzieje się dużo akcji, jakieś combosy które powalają na kolana, zastanawiałem się na final fantasy.Gier wyścigowych nie chcę, ale zaś szukam naprawdę dobrej bijatyki (tekkena 6 mam), zastanawiałem się nad ufc 3, ale słyszałem opinie, że gra jest sztywna.

Zastanawiam się nad:

Final fantasy

Ufc 3

Ninja gaiden 3

Rage

Inne propozycje także mile widziane :D.