Co lepsze aion czy wow

moim zdaniem ze aion powód jasny dopasowana muzyka do danej akcji dobra grafika , grywalność i dobre pvp walka pomiędzy rasami

dobry crafting

można przewiedzieć ze wowa wyprzedził octb grało w nim jak określono 500tys ludzi ale to statystyki 1 dnia ocbt

tez sprawdzałem wowa tego nowego catalizm dla mnie po 5 minutach zrobił się nudny czekam na wasze komentarze szczególnie fanów wowa co wam się nim podoba a co nie podoba aionie

macie test aiona i wowa pod każdymi detalami

Ja powiem ze w obie gierki gralem sporo jednak zostałem przy wow-ie. Mnie znów szybko znudził aion oczywiście wbiłem max lvl pozwiedzawszy swiat jakos mi sie odechciało co do Wow-a i Cata to powiem ze na gra sie ciekawiej niz na wotlk bo wymaga strasznie duzo ogaru nawet na zwyklych instancjach. No ale sa gusta i gusciki :) ja lubie ta grafikę :P klimat tez jest dobry :)

grałeś 2 światach się strasznie różnią wowie zraziła mnie taktyka walki trzeba kliknąć 2 razy żeby zaczynał bić mobka no i tez postacie, system pvp tez kuleje do dnia dzisiejszego aion ma zajęte serwery trzeba czekać nawet 2 godziny żeby wejść do instancji ja jestem bardziej wymagającym graczem ale jak wspomniałeś są gusta guściki co do wowa znudził mi się po 5 minutach żeby poznać aiona trzeba duzo czasu bo tyle opcji jest ale czekam na dalsze komentarze oczywiście na każdy odpowiem

Jestem za WoW-em ponieważ o wiele bardziej mnie wciągnął, a Aion aż tak nie.w Aionie najbardziej podoba mi sie grafika i dynamiczność.

co do wypowiedzi podawajcie bardziej sprecyzowane odpowiedzi narazie bez urazy są lipne

A więc tak grałem w aiona i w wowa,z mojego punktu widzenia wygląda to tak ze w aionie nie podoba mi się parę rzeczy,grind którego jest bardzo bardzo dużo a ja grindu nie lubię,hmm w sumie to tylko tego nie lubię w aionie^^.

No ale ma tez dużo zalet takie jak crafting po prostu znakomicie rozwinięty,grafika i animacje skili na bardzo dużym poziomie,hmm jeśli chodzi o pve to nie podoba mi się jedna rzecz ze jedyna trudność walki polega na ilości hp mobów ale jest tez plus tego bardzo niski drop rate itemów,jeśli coś ci wydropi to się cieszysz z tego nie to co w wowie gdzie w ciągu tygodnia możesz się ubrać najlepiej jak można.

Co do pvp to w aionie aktualnie wymarło abys jest puste no jedynie walki o fortece jeszcze istnieją ale trzeba mieć dobrego kompa.

W wowie nie podoba mi się sytuacja gdy blizz coraz bardziej ułatwia grę żeby była dostępna dla każdego i nie ważne czy grasz 24/7 czy okazjonalnie po 2h dziennie możecie się ubrać tak samo,ostatnio była nawet taka sytuacja z tol barad gdzie ludzie się w 2 dni ubierali full pvp:/.Do niczego innego nie umie się uczepić jako ze jestem fanem nawet gdyby ta gra miała minusy to ja tego nie zauważe:D.

Na pewno trochę chaotycznie to wyszło ale mam nadzieje ze jakoś się rozczytacie:P.

@edit:No więc tak Aion ma w sobie coś co cały czas do niego ciągnie już miałem 3 podejścia^^,no ale dla mnie wybór jest oczywisty WoW:).

Do Aion-a może wrócę jak będzie wyglądał tak jak na tym filmiku co może nastąpić nawet w tym roku jeśli już jest patch 2.0 a ten filmik pokazuje grę w wersji 3.0:)

hm dobrze rozwinięta odp ale niema odpowiedzi czy wow czy aion :)

to wersja 3,0 gdzie będzie więcej możliwości pływanie ,budowa domów,wiele innych opcji

moim zdaniem ze aion powód jasny dopasowana muzyka do danej akcji dobra grafika , grywalność i dobre pvp walka pomiędzy rasami

dobry crafting

można przewiedzieć ze wowa wyprzedził octb grało w nim jak określono 500tys ludzi ale to statystyki 1 dnia ocbt

tez sprawdzałem wowa tego nowego catalizm dla mnie po 5 minutach zrobił się nudny czekam na wasze komentarze szczególnie fanów wowa co wam się nim podoba a co nie podoba aionie

macie test aiona i wowa pod każdymi detalami