Co lepsze-PS3

Hi,mam takie pytanie,bo na święta mam zamiar kupić PS3.

Są dwa zestawy(jest więcej,ale nie interesują mnie):

Konsola SONY Playstation 3 Super Slim 500 GB + Assassin's Creed IV: Black Flag + The Last of Us

lub

Konsola SONY Playstation 3 Super Slim 500 GB + Beyond: Dwie Dusze + The Last of Us

oczywiście chodzi mi o gry.

Nie mogę się zdecydować,Black Flaga czy może raczej Beyond?

Najlepiej piszcie też z uzasadnieniem:)

I AC 4 i Beyond to mierne tytuły jak dla mnie. Ale jak już, to bym brał AC 4 ze względu na multi przynajmniej.

Dlaczego kupujesz starą konsole? Przecież to jak inwestowanie w piasek na pustyni.

O wiele lepsza opcja z Beyond: Two Souls (gra tworcow heavy rain i takie ma sterowanie - quantic dream) i The last of us (gra tworcow uncharted i crasha - naughty dog) bo sa to exclusivy, a w AC4 mozna zagrac sobie na pc (AC4 jest beznadziejne na maxa).

Swietna grafika / bardzo dobra historia, i wiele innych. Nie warto inwestowac w multiplatformy pokroju AC3/4 na ps3.

Wez pan sobie dodatkowo 500-700 zl i kup ps4

Dlaczego kupujesz starą konsole? Przecież to jak inwestowanie w piasek na pustyni.

Wut? To jest jeden z lepszych momentów żeby kupić PS3 jeżeli się jeszcze tego nie zrobiło. Cena tej konsoli spadła więc można trochę przyoszczędzić, baza gier na ten system jest aktualnie ogromna i wydawanie gier na PS3 jeszcze się nie skończyło i ma nie skończyć się przez najbliższy rok, PS4 dopiero za jakieś 6-7 miesięcy będzie opłacaln do kupienia, bo póki co ma wszystkiego mało. Mało funkcji bo nie wszystkie jeszcze aktywowane, mało gier, trochę problemów. PS3 jest znaaaacznie lepszym wyborem do kupienia na ten moment aniżeli jakakolwiek nowa konsola, bo tak to już z nowymi generacjami bywa. Dajmy im pół roku do roku, żeby mieć jakiś sensowniejszy wybór zarówno wśród funkcji jak i gier dostępnych, a nie rzucajmy się na nie jak wygłodniałe psy bo to się mija z celem. :)

Co do pytania w temacie to przychylam się do opcji Beyond Two Souls + Last of Us. Ta druga gra genialna i jest to tytuł w ktory polecam zagrać KAŻDEMU. Nie mogłem się oderwać wręcz od historii Joela i Ellie. AC IV jest również świetną grą, ale szczerze... Lepiej kupić na PC albo jeżeli koniecznie chcemy na konsolę to wstrzymać się do PS4. Two Souls zaś to Exclusive (kolejny) od twórców wspomnianego Heavy Raina, więc mimo, że nie grałem, to nie mogę mieć złych przeczuć co do tej gry, bo HR był genialnym tytułem.

Heavy Rain, a Beyond: Two Souls niby od tego samego studia, ale się różnią. Jak Heavy Rain zbierało noty po 9 pkt, tak Beyund 6-7. Czasem można się zanudzić. Lepiej już to wziąć i sprzedać, a kupić to o wiele lepsze Heavy Rain czy Uncharted od Naughty Dogs, albo nawet GTA V. AC 4 w sumie też nie lepsze, bo tam optymilizacja leży, zdarzają się spadki fps. Pooglądaj sobie gameplaye na YT i zdecyduj. Ja polecam Beyunda w wykonaniu Von Zaya na youtubie.

@wawrzyn popieram sam dokonałem zakupu PS 3 tydzien temu i nie żałuję co prawda ja zakupiłem swoją za 669zł bez dysku , który dokupiłem w MediaMarkt+kieszeń, aktualnie posiadam 3 miesiące PlayStation Plus i jestem zadowolony z dokonanego zakupu, PS 3 oferuje tyle wspaniałych gier że przez najbliższe 2-3 lata będę miał co robić w wolne dni weekendy ;)

Hi,mam takie pytanie,bo na święta mam zamiar kupić PS3.

Są dwa zestawy(jest więcej,ale nie interesują mnie):

Konsola SONY Playstation 3 Super Slim 500 GB + Assassin's Creed IV: Black Flag + The Last of Us

lub

Konsola SONY Playstation 3 Super Slim 500 GB + Beyond: Dwie Dusze + The Last of Us

oczywiście chodzi mi o gry.

Nie mogę się zdecydować,Black Flaga czy może raczej Beyond?

Najlepiej piszcie też z uzasadnieniem:)