Co lepsze? ;>

Mam dylemat pomiedzy 4 grami:

- Dark And Light

- Sword of the new world

- Perfect World

- Rohan Online.

Moglby mi ktos powiedziec, ktora z tych gier ma najlepsza grywalnosc, grafike itd.

D&A to crap mazymalny szkoda miejsca na opisywanie go.

PW ciekawa gra ale jednak dosc specyficzna i nie kazdemu musi sie podobac:)

STNW- bardzo dobra giera z extra klimatem,ciekawą grafiką i oryginalnymi rozwiązaniami

Rohan- grałes kiedys w Lineage? jesli tak to olej tą gre jesli nie pozycja bardzo dobra:)

To Jaka Gre Mi Polecacie ?? :(:(

Rohan Online lub Perfect World Online ^^

A dlaczego kazdy mowi ze Dark And Light to dziadostwo ?? Sadzac po screenach, filmikach i opisach gra jest spoko.

bo w filmikach z D&L nie widac np, doczyttywania lokacji co chwile są krecone z dosc sporych odległości zeby nie było widac wybitnego braku detali w tej grze a sam gameplay i system skilli jest jednym z badziewniejszych jakie widzialem

D&L ma to do siebie ze ma silnik ktory jest wykozystany w Second Life czyli non toper bedzie cos doczytywac a druga sprawa grajac w to myslalem ze pomylilem sie i cos innego zassalem bo to bardziej przypominalo super skomplikowany RTS :D cos jak Cywilizacja :D otwieram okienko a tam 40 komend :D i WTF is that? :D

SOTNW ma bardzo orginalny system sterowania postacia..... a raczej 3 postaci :D i hmmmm ciekawy klimat :)

PW hmmmm to juz Archlord jest bardziej kompatybilny :)

Rohan Online.... Ostatnio wszyscy sie tym jaraja ze niby bardzo ale to bardzo dobra gra :) aaa i co najleprze osoby zakochane w tej grze mowia ze ma PIEKNA grafe..... nie chce mi sie polenizowac na ten temat bo jest przykry :)

Requiem Bloodymare - posmakuj tego ciekawy mmo z ciekawym klimatem :)

Spawn grasz w requiem?jak tak daj znac na prv to moze sie uda na jakies party wybrac:D

Dark And Light- Okropna nuda i crap na maksa.

Sword of the new world- Bardzo fajna klimatyczna gierka, polecam.

Perfect World- Fajna gierka, można się przy niej wyluzować.

Rohan Online- Podjarka tą grą trwa od jakiegoś czasu, ogólnie fajna na początku potem bardzo się nudzi.

ja doradzam Perfect World i Rohan Online :-) :-) :-)

D&L to crap a reszta to juz zalezy od ciebie? wolisz grtanie ciotowate masz PW i rohan a jak jestes facetem to Requiem

- Perfect World

Najlepsze moim zdaniem

-Dark And Light

Okropna Nudaa

-Rohan Online

Niewiem Bo Nie Grałem Jeszcze :)

Ja Najbardziej Polecił Bym Perfect Word :)

A Silkroad ?? Bo teraz mam dylemat pomiedzy SOTNW, Requiem Bloodymore i Silkiem. Co prawda gralem juz w silka i mi sie podoba, ale chcialbym wiedziec jak Silk "stoi" jesli chodzi o jakosc, grywalnosc itd pomiedzy tymi grami.

hehehe Silk jest najbardziej komercyjnym MMO o jakim slyszalem. By sie polaczyc z serverem po 20 mozesz se zapomniec 2/3 avatarow na servie sa to boty. Ta gra juz stracila swoja grywalnosc jakis czas temu.

SOTNW i RB sa grami naprawde ciekawymi. Sword dla tego ze masz mozliosc sterowania 3 postaciami na raz a Requiem bo mozesz jest to ciekawy klimat hororow. Mi sie obie podobaly chodz Sword troche bardziej mnie zainspirowal... ale moze to dla tego ze jestem fanem filmow Piratow z karaibow :D

!100% poparcia dla tego co mowi Spawn, z jednym zastrzezeniem ,ze jesli niemasz sporego doswiadczenia w MMO to tak naprawde RB i STNW mogą wydac sie za skomplikowane. Rb nie toleruje błędów w buildzie(oczywiscie mozesz korzystac z gotowcow) z kolei STNW ma bardzo rozbudowany system sterowaniapostaciami , ich rozwijania i uzywania skilli. Podsumowując z tych 2 gier musisz wybrac sam bo obie śa bardzo oryginalne i tylko od ciebie zalezy jaki styl rozgrywki preferujesz. Co do SRO gierka jest dobra ale niszczy ją wszechobecny boting i trudnosci z zalogowaniem

Ja ci radze zagrać w rohana fajny jest tam klimat ale jeśli chcesz expic na luzie bez nerwów i myśli że zginiesz polecam Perfect World

Rohan i PW , bardzo dobre gry ale zdecyduj czy chcesz byc graczem czy klikaczem jesli opcja 2 te gry są dla ciebie

mimo wszystkiego polecam [shadow=black:87d42c2ccc][glow=red:87d42c2ccc]Requiem Bloodymare[/glow:87d42c2ccc][/shadow:87d42c2ccc] naprawde gierka jest ciekawa i nie aż tak skąplikowana jak opisuje to broda :-> skoro ja sie tam połapałem to i ty możesz wystarczy znać podstawy anigielskiego i z wszystkimi sie dogadasz xD naprawde polecam

Zdecydowanie Rohan Online to najlepszy wybór :)

Mam dylemat pomiedzy 4 grami:

- Dark And Light

- Sword of the new world

- Perfect World

- Rohan Online.

Moglby mi ktos powiedziec, ktora z tych gier ma najlepsza grywalnosc, grafike itd.