Co lepsze?

Witam.

Tak jak w temacie chciałbym abyście wyrazili swoje opinie na temat tych gier i powiedzieli, która jest lepsza, w której gra więcej polaków, no i w którą wy wolicie grać i dlaczego. Pytam się o to bo nie wiem którą ściągać, a nie mam czasu żeby ściągnąć je obydwie :)

Grałem w obie gry. Zdecydowanie ciekawszy jest Rohan. Rappelz miał ciekawe skille i był dość dynamiczny, ale ciągły grind mnie dobijał, dodatkowo ludzi było malutko. Nie mówiąc już o Polakach, bowiem ani jednego nie spotkałem.

Rohan, znacznie ciekawszy, sporo ludzi, ciekawe rasy, sporo polaków.

gralem tez w te 2 gry i bardziej lepszy (dla mnie) jest rapplez rohan dla mnie taki nudny niewiem czemu ale bardziej rozbudowany wiecej pl jest w rohan ale np jak wszyscy glosuja na rohan i mowia ze wymiata a ty zagrasz to moze ci sie nie spodobac zagraj w obie i zdecyduj

Zagrałbym chętnie ale nie chce mi się ściągać dwóch :).Właśnie z tymi grami jest problem bo wiele ludzi mówi że Rohan a wiele że Rappelz. Jak narazie jestem chyba bardziej skierowany do Rohana.

jak chcesz sciagnij zobaczysz ja gralem w nia fajna rozbudowana skilli sporo ale dla mnie to tak jak bys sie znalaz na pustyni czyli prawie wogole ludu nie ma w miastach wiecej ale sprobuj zobaczysz moze sie spodoba moze nie

Temat do zamknięcia.

Będę grał w Rohana. Różnorodność klas, lubię grać Elfami...No i więcej ludzi w miastach. Rappelz mi jakoś nie odpowiada.

@up ale sobie nabiłem posta :P (pisałem to wtedy kiedy ty dodałeś)

jak chcesz sciagnij
Zagrałbym chętnie ale nie chce mi się ściągać dwóch

Wracając do tematu to radziłbym ci pooglądać filmy: PVP/PVE poczytać recenzje na temat tych gier. Moja opinia jest taka: Rappelz to stara gra z gorszą grafiką. Posiada małą różnorodność misji, mniej ludzi online i oczywiście jeszcze mniej polaków, ale posiada lepszy system skilli. Większość poleci ci Rohana, sam grałem i sądzę że to będzie dobry wybór.

ja też ci polecam rohana ponieważ w rapelza gra malo ludzi i dobre to sa tam tylko skille

Ok dzieki wszystkim, właśnie aktualizuje Rohana i będę w niego grał. Jeszcze tylko zobacze z kumplem czy coś się zmieni po "wielkim" patchu z silka :D

Temat do zamknięcia bo grę już wybrałem...

Ja pragnę tylko polecićserver Silva, napisz to razem pogramy :)

Witam.

Tak jak w temacie chciałbym abyście wyrazili swoje opinie na temat tych gier i powiedzieli, która jest lepsza, w której gra więcej polaków, no i w którą wy wolicie grać i dlaczego. Pytam się o to bo nie wiem którą ściągać, a nie mam czasu żeby ściągnąć je obydwie :)