Co mam robić?!

Sprawa wygląda tak: mam jedną puszkę pepsi, jest prawie pełna i wciąż zimna. Kiedy mam ją wypić? Lepiej będzie do obiadu? Czy może podczas gry, chociaż mogę zalać laptopa... a jak klawiaturę zaleję to jak ja będę grał?! Strasznie mnie korci żeby wypić teraz, od tak sobie, ale nie mogę się zdecydować...

PS:Znacie jakieś dobre sposoby złagodzenia bóli w okolicach odbytnicy? Już 3 dni mnie kuje, skubana.

Moim zdaniem lepiej przy grze/filmie. Tylko faktycznie uważaj, żeby niczego nie zalać. A co do bóli odbytnicy... Następnym, razem nie daj się namówić na tego drinka.

Zależy co masz na obiad. Jak coś dobrego to do obiadu.

Co do bolów - zostań hetero.

ewentualnie możesz przyłożyć pepsi do odbytu by złagodzić ból zimnem a potem wypić ze szczęścia

Ja bym próbował wypić właśnie drugą stroną by u śnieżyć oraz orzeźwić tylną część

Sprawa wygląda tak: mam jedną puszkę pepsi, jest prawie pełna i wciąż zimna. Kiedy mam ją wypić? Lepiej będzie do obiadu? Czy może podczas gry, chociaż mogę zalać laptopa... a jak klawiaturę zaleję to jak ja będę grał?! Strasznie mnie korci żeby wypić teraz, od tak sobie, ale nie mogę się zdecydować...

PS:Znacie jakieś dobre sposoby złagodzenia bóli w okolicach odbytnicy? Już 3 dni mnie kuje, skubana.