Co mi się nie podoba w działaniu forum i strony

1. Lista komentarzy jest nieprzemyślana, osoba pisząca komentarz spodziewa się, że ktoś go przeczyta, a tymczasem trafia gdzieś daleko na końcu gdzie nikomu nie chce się wchodzić.

2. Limit znaków w komentarzu jest zrąbany, zostało mi 10 znaków i strona raczy mnie komunikatem, że komentarz jest za długi.

3. Konto na stronie powinno być kontem na forum, upierdliwe jest to, że trzeba rejestrować się 2 razy.

jak jeszcze coś znajdę to dopiszę ;)

Nie ty jeden masz z tym problem. Z mojej strony chcę Cię jednak zapewnić, że trwają prace nad przeniesieniem portalu na nowy silnik, co zaowocuje nowymi rozwiązaniami i layoutem. Stay tuned:)

Co do jednego konta na forum i portalu, to coś w tym jest. :)

Witaj Jany, zgodzę się co do tych trzech punktów. 1 i 2 będą wprowadzone na bank w nowej wersji portalu. Jeżeli zaś chodzi o integrację portalu i forum to jest to dosyć problematyczna sprawa. Wiem, że jest to irytujące i mam zamiar zająć się tym w przyszłości. Póki co priorytetem jest wydanie jak najprędzej nowej wersji portalu.

Mam nadzieję, że forum zostanie na IP Boardzie, bo jest bardzo dobry. Chociaż można by zmienić skórkę na jakąś fajniejszą ;)

Chociaż można by zmienić skórkę na jakąś fajniejszą

Jeśli mnie pamięć nie myli, koło akcji o nabór na recenzentów (którzy i tak wyprodukowali góra 3 recenzje i słuch o nich zaginął, albo przynajmniej zginęli w tle) strona załapała niezłą graficzkę do zespołu, więc teraz wystarczy czekać.

co do punktu 1 popieram, 3 da się przeboleć, przynajmniej trolom nie chce się wchodzić na forum, a co do punktu drugiego, da się przeżyć, ale irytuje mnie licznik znaków, zwłaszcza gdy jest napisane że zostało mi jakieś 10-15 a wiadomość i tak jest uważana za zbyt długą.

Dodam od siebie punkt czwarty, ale to raczej co do pracy na stronie - Guru, nie przeklinaj już więcej, to dzieci czytają :P młodzież deprawujesz. Już starczy że na forum możesz jakiemuś chrześcijaninowi zgorszyć swoim awkiem.

4. Zgłaszanie niewłaściwych postów na stronie głównej nie działa.

Wiemy. Zostanie to naprawione w nowej wersji silnika portalu.

Mi sie nie podobaja admini ktorzy mnie gnojom na tym forum a nie karaja prawdziwych rzezimieszkow

@up

Dziwisz się? Zakładasz bezsensowne tematy, popełniasz masę błędów ortograficznych i wylewasz swoje żale w nie tym temacie, co trzeba:) Kolejny naśladowca Sirana...

Skończ, bo inaczej szybko wylecisz z tego forum.

To tylko jakis troll, ktoremu wydaje sie, ze robienie z siebie idioty jest zabawne dla calej forumowej spolecznosci. Temat zamykam.

1. Lista komentarzy jest nieprzemyślana, osoba pisząca komentarz spodziewa się, że ktoś go przeczyta, a tymczasem trafia gdzieś daleko na końcu gdzie nikomu nie chce się wchodzić.

2. Limit znaków w komentarzu jest zrąbany, zostało mi 10 znaków i strona raczy mnie komunikatem, że komentarz jest za długi.

3. Konto na stronie powinno być kontem na forum, upierdliwe jest to, że trzeba rejestrować się 2 razy.

jak jeszcze coś znajdę to dopiszę ;)