W sumie dobry filmik zrobili o tym jak obecnie to wszystko wygląda na youtube
Co mówią: LETSPLAYERZY
Heh nawet trafione, rock wydawał się najbardziej autentyczny. Minecraft z czasem wyginie, chociaż jeszcze na wymarciu nie jest.
No ziemniak na czole wymiata i chyba najbardziej im to wyszło, ale cała reszta to dno.
Heh nawet trafione, rock wydawał się najbardziej autentyczny. Minecraft z czasem wyginie, chociaż jeszcze na wymarciu nie jest.
Nawet Blowek przestał nagrywać MC :x
Czas gry MC był dosłownie wszędzie powoli mija i bardzo dobrze!
Pamiętam jak z 2 lata temu wchodząc na yt bylem zasypywany filmikami typu Minecraft z lodzią, KKK, pterodaktylem i innym pseudo artystycznym gównem. I to błaganie o subskrypcje, i to zachowanie tych wszystkich młodych "jutuberów" jest żałosne. Jeżeli chodzi o tych całych letsplejerów z Polskiego yt to jedynym normalnym i najbardziej ogarniętym człowiekiem jest Remigiusz Maciaszek (nie wiem, może dlatego że mógłby być ojcem tych młodych letsplejerów oraz troche doświadczenia i dyscypliny życiowej posiada) Zaraz po nim Patryk Rojewski (jakoś tak) Ten to w ogóle z początku darł japę niemiłosiernie, ale chyba po narodzinach dziecka trochę się uspokoił. No i jeszcze Maciek Makuła ale to jest temat rzeka
Nic do tej trójki nie mam. Znaleźli swój sposób na życie i to jest dobre. Życzę im jak najlepiej z całego serca. Ale całe to gówno co się narodziło później spalić w piecu i nie pozwolić aby to powstało ponownie !
Rojo jak ogarnięty człowiek? Zachowuje się jak gimnazjalista z ADHD.
Parodia rock'a naprawdę mi się podoba, reszta jest bardzo prostacka i na niskim poziomie
W sumie dobry filmik zrobili o tym jak obecnie to wszystko wygląda na youtube