Co na tym pójdzie

Witam , mam znów kolejny komputer do ocenienia przez was.

Tym razem stacjonarny

Procesor Intel i5 650 3,2

Ram DDR 3 4 GB

HD 5570 1 GB DDR3

Czy na tym pójdą takie produkcje jak guild wars 2 na najwyższych battlefield 3 itp.

Jak by kto pytał to sprowadzam komputery i sprzedaje graczą ostatnio zaopatrywałem Gaming House w Kościerzynie.

Strasznie słaba karta graficzna.

@edit:

BF3 pójdzie na najniższych na kilkunastu/dziesięciu FPS...

moim skromnym zdaniem też powinnien dać rade jak Lord pisze że spełnia to mu uwierzę. Ogolnie procesor jest najmocniejsza strona tego zestawu

wiem tylko że resident evil 6 szedl na tym na wysokich tak mówił niemiec

Bf jest cpu based a nie gpu ... więc nie słuchaj się.

Pójdzie ci spokojnie bf3 na przynajmniej średnich na rozdziałce 1280x720 ( poręczę )

gw2 na max będzie z 20 fps pewnie.

Rozwaliło mnie:

Czy na tym pójdą takie produkcje jak guild wars 2 na najwyższych battlefield 3 itp.

Zresztą jeśli zaopatrujesz kogoś w komputery to powinieneś się znać na tym jak nikt inny [...] Modlę się, aby nikogo takiego nie spotkać na swojej drodze, gdy będę coś kupował...

^ up jesteś pewny że kogoś zaopatruje? Please...

Może ruszy może nie osoby znajace się na sprzecie bd dokładnie wiedziały. DOMAKOS1 dziękuje ci za 1 posta ale 2 Nie pomagasz pytam czy ruszy . Jak jest okazja to się bierze nie żyje z tego.... Jak wracam do kraju to odsprzedam tyle byle wyjść na +

Witam , mam znów kolejny komputer do ocenienia przez was.

Tym razem stacjonarny

Procesor Intel i5 650 3,2

Ram DDR 3 4 GB

HD 5570 1 GB DDR3

Jak by kto pytał to sprowadzam komputery i sprzedaje graczą ostatnio zaopatrywałem Gaming House w Kościerzynie.