Co nagrywac? Ankieta

Tak jak w tytule. Prosze glosowac i dlaczego :)

Z tych co wymieniłeś nie polecam niczego. Wszystko oklepane, stare i na YT jest tego od zasrania, zwłaszcza Minecrafta. Nie masz tutaj pola do popisu. Zainteresuj się czymś czego na YT jest stosunkowo mało, jeśli MMORPG Ci odpowiada i sprzęt masz nienajgorszy to może Dragon's Prophet?

Jak dla mnie wszystko oprocz Minecrafta jest Ok

Oddałem głos na Need for Speed World, ale lepiej by było gdybyś nagrywał coś niedostępnego na rynku zachodnim/po angielsku.

Nic ciekawego w ankiecie niema i wszystkiego jest multum w necie...żeby przyciągnąć widza musisz mieć to coś i wtedy mniej ważne co będziesz nagrywał...Nagrałeś już coś co jest w necie??

Jeszcze mam Ridge Racer Driftopia ale mam tylko 10fps przy nagrywaniu :(

Proponowane tytuły słabe, oklepane, więc nie głosowałem. No i dlaczego się pytasz ludzi co masz nagrywać? Jesteś aż tak "kreatywny", że sam nie potrafisz niczego wybrać? Nagrywanie to nie tylko granie w daną grę, ale nawiązywanie więzi między sobą a gracze. Jeśli masz zamiar prezentować daną grę i siedzieć cicho, lepiej sobie daruj - szkoda Twojego czasu. Na chwilę obecną aby się wybić, trzeba czymś zaciekawić + mieć nieźle gadane. I to nie takie gadane, że mówisz o czymkolwiek, ale mówisz z sensem oraz o ważnych rzeczach. Mieć sprzęt, oprogramowanie do nagrywania to nie wszystko. Może na początek jakaś próbka? Chociażby z sapera czy jakiegoś darmowego gniota. ;)

Po co na siłę chcesz nagrywać?

Tak trochę bez sensu, że pytasz co nagrywać... Nagraj, wrzuć do działu "pochwal się", wtedy ocenimy. Ta ankieta miałaby sens, gdybyś był super znany ze swoich filmików (może jesteś, nie znam się) i wtedy mógłbyś sobie pozwolić na zapytanie wiernych widzów co jeszcze w Twoim wykonaniu chcieliby zobaczyć. Ale wtedy nie musiałbyś pewnie tego robić, bo w komentarzach ludzie sami by Ci pisali "super, a nagraj może XXXX", "zagrasz w YYYY?" A jak masz już takie odpowiedzi, komentarze to ich posłuchaj :P

Nie głosuję, bo nie grałam w żadną z tych gier. Proponuję wybrać Twoją ulubioną grę (będziesz się dobrze bawił przy nagrywaniu, a to widać, poza tym będziesz miał wiele do powiedzenia na jej temat) albo coś ze sceny Indie :)

Ktoś już wyżej pisał, że filmików z gier jest od zalania i żebyś wybrał coś nieznanego. Sprawdziłam, że dla takiego Little Inferno (Indie Games) jest ponad 20 stron filmików na YT. Więc może faktycznie wybrać coś niedostępnego na Zachodzie?

Nie uda ci się na youtube. Za bardzo chcesz się wybić.

Nagrywaj filmiki z gier/gry w którą/e lubisz grać.

Nic.

I tak się nie wybijesz, i tak nikt cię nie będzie oglądał bo jest masa takich amatorskich playerów. Może się mylę, może masz na siebie jakiś plan , ale już po propozycjach nagrań widzę, że ty raczej nie chcesz robić czegoś nowego tylko stawiasz na rozwiązania dzięki którym parę osób się wybiło i już szare masy zaczynają robić to samo. Podziękuje.

Edit@- Aaa. Już widzę. Mój rocznik. Takich egzemplarzy spotkałem już masę. Na szczęście taka podjarka na nagrywanie wszystkiego co już było szybko mija.

Edit2@- I ten RockAlone w subskrypcjach. Boże.

Ja bym ci polecał nagrywać WoWa bo inne jakoś mi do gustu nie przypadły :). Ostatecznie Vindictusa możesz bo też jest niczego sobie.

Tak jak w tytule. Prosze glosowac i dlaczego :)