Witam od kilku dni pogrywam w TESO i mam tam 3500 premium waluty i teraz pytanie co za to najlepiej kupić ? co najbardziej się przyda ? mam 2 miesiace eso+ ale nie mam zamiaru go przedłużać
Pozdrawiam i prosze o pomoc
Co najlepiej kupić?
Hej, idąc Twoim tokiem myślenia skoro nie chcesz przedłużać ESO+ to najlepiej po kolei DLC wykopować ,ale 3,5k koron to zbyt mało. Wrothgar teoretycznie możesz przejść questy, zrobić achievmenty i odstawić na bok chyba, że interesują Cię tamtejsze daily w zasadzie to samo tyczy się Thieves Guild, bo zasada jest ta sama też są questy powtarzalne. Obowiązkowe jest Imperial City, bo tam jest najlepszy spot do grindu no i PvP oczywiście. W zasadzie decyzja należy do Ciebie, bo możesz doinwestować i kupić wszystkie lub ESO+ przedłużyć żeby mieć boost do expa i za każdy miesiąc dostajesz 1500 koron i wtedy kupić wszystkie DLC. Pozdrawiam.
Dzięki za odpowiedz
Polecam się na przyszłość
Witam od kilku dni pogrywam w TESO i mam tam 3500 premium waluty i teraz pytanie co za to najlepiej kupić ? co najbardziej się przyda ? mam 2 miesiace eso+ ale nie mam zamiaru go przedłużać
Pozdrawiam i prosze o pomoc