Co o tym sądzisz ? :D

Właśnie z koleżanką skleiłem AMV

http://www.youtube.com/watch?v=MXAPuRhGVXw&feature=youtu.be

Chciałbym od was szczerej opinii na ten temat.

Sam uważam że jakość jest dobra, tylko w niektórych momentach pojawiają się piksele (?) i nie wiemy jak je usunąć/naprawić.

Proszę o szczere komentarze i opinie. Sądzę że wypadliśmy dobrze jak na pierwszy filmik.

Dziękuje z góry.

Szczerze? To nawet mi się spodobało, chociaż dalej wam brakuje troche do czołowych twórców, ale mimo że bez specialnych efektów wyszło wam przednio. Macie w sobie "To coś", nie zmarnujcie tego. Bawcie się programami, czekam z niecierpliwością na kolejne prace.

@edit : zapomniałem jeszcze o jakości, ale większość jest ok :) powodzenia w dalszej twórczości.

AHHHHHH 2 najlepsze anime tego sezonu , praca bdb :D.

Jest ok, tylko Skillet - Monster, nie lubie tej piosenki ze względu na wykonawców. ; D. Ale tak to jest w porządeczku ; )

Wielkie dzięki.

Teraz chyba szykujemy się doooo..... aa nie powiem :3

Musi być niespodzianka ^^

Błagam , powiedz co to za anime :D

ps. Fajneeee :P

Misiek, praca spoko, ale nie te forum i NIE ten dział. POza 3 błędami w obróbce spoko, jeśli to wasza produkcja to wy musicie zapowiedzi na rynku PL robic

Dzięki ! :D

Tytuły to jak w nazwie: Mirai Nikki i Guilty Crown.

Chciałem zapytać o te 3 błędy :X bo nie bardzo rozumiem a nie chce ich popełnić w przyszłości.

PS.

A na niby jakie forum :X ja nie jestem człowiekiem światowym i nie wiem jakie forum "anime" są na czasie ^^

Dzięki ! Tytuły to jak w nazwie: Mirai Nikki i Guilty Crown.Chciałem zapytać o te 3 błędy :X bo nie bardzo rozumiem a nie chce ich popełnić w przyszłości.PS.A na niby jakie forum :X ja nie jestem człowiekiem światowym i nie wiem jakie forum "anime" są na czasie ^^

Jak będziesz bardzo chciał to rano jak wstane a w całokształcie to obejrzyj całość i zobacz jak w pewnych scenach( znów bez czasu) składanie za bardzo sie ujawnia.To są błędy dla geeka nie dla usera więc śrenio sie przejmuj:)

Uwaga! Dziś lub jutro wstawię kolejną swoją pracę (tym razem samodzielną). Myślę, że może być tylko lepiej :)

@EDIT: Jutro dodam bo dziś już nie chce mi się bawić.

Proszę:

http://www.youtube.com/watch?v=ItXKSJWx2Ec

Moja druga produkcja :D

Bardzo fajnie wam to wychodzi ;)

Cieszę się że w Polsce jest coraz więcej Otaku ^^

Nie jestem fanem anime, ale chyba zaczne he. Bardzo ładne.

Jeżeli myślałeś, że nie będzie większej krytyki to się myliłeś.Jedyne co mi się podobało to muzyka w twojej drugiej pracy.

pozdro

Jeżeli myślałeś, że nie będzie większej krytyki to się myliłeś.Jedyne co mi się podobało to muzyka w twojej drugiej pracy.pozdro

Nie chce warna za wyzwiska ...

Prace ma bardzo dobre i ta druga szczególnie mi się podoba :)

Świetne AMV, nie chce nic mówić, ale dzięki tobie poznałem Gulity Crown i... czekam na nowe odcinki! :D

Zobacze jeszcze na Black Rock Shooter :)

Black Rock Shooter ma tylko OVA. Seria ma się niebawem ukazać. A GC jest całkiem całkiem :D sam oglądam na bierząco.

Co do opinii to bardzo się cieszę. Lecz tego drugiego amv mogę szczerze powiedzieć że nie dopracowałem :X, miałem problemy z podglądem i dlatego tak wyszło...

Jeden z momentów całkiem zepsułem... No ale jakoś wyszło, taki coś.

Dzięki wszystkim... może zacznę robić coś większego jak znajdę jakieś odcinki na necie :P

Możecie podżócić jakiś tytuł (tylko nie jakieś tasiemce bo nie mam 1 terabajta na kompie ^^)

Daj mi nutkę z tego 2 filmiku :)

@edit tak ogółem oglądam ten 2 filmik juz ponad 40 raz i mi się nie nudzi:P

Pendulum - Watercolour

Plosee :3

rób dalej te fajne filmiki a nie =.=

1. Dobrze dobrane sceny do muzyki, ale bez większych rewelacji. Brak jakichkolwiek efektów.

2. W porównaniu do 1. o wiele słabsze. Za długie sceny, muzyka nie pasuje do scen. W momentach wytężonej akcji jest zbyt spokojna, a w tym czasie gdy czuć spokój w scenie wchodzi szybsza muzyka.

Popatrz sobie na profil DaRyniek może coś cię zainspiruje: http://www.youtube.com/user/DaRyniek