Co odpowiecie?

Co odpowiecie jak reporterka zapyta was:

Co będzie Pan/i robił/a w Sylwestra?

"Już ty dobrze wiesz co" i puszczę oczko.

A' propos sylwestra. Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem i w końcu do domu.

-Bede grau w gre!

-Jaka?

-Symulator sylwestra 2014!

- Co Pan będzie robił w sylwestra?

- Będę grał w grę.

- Jaką grę?

- Tomb Rider :D

Pewnie bede grał w gre, tyle że jeszcze nie wiem jaką.

Najbardziej szalone rzeczy kochana. Kiełbasa + mleko. Lepszej petardy nie znajdziesz yS47xb.png

Ja tam oświadczę się mojej kobitce bo właśnie wtedy mamy czwartą rocznice, a tak to bede grał w gre.

W sumie dziwny temat :P

Będę bujał się na linie. :mellow:

Zrobię wielkie bum i tu są dwie opcje

1. Pałac prezydencki.

2. Budynek sejmu.

:lol:

Ech marzenia :(

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Zrobię wielkie bum i tu są dwie opcje1. Pałac prezydencki.2. Budynek sejmu. Ech marzenia Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

zarty zartami, a nie jeden zasmakowal prawa za takie pisanie :P

zarty zartami, a nie jeden zasmakowal prawa za takie pisanie

Po 1. Jakie żarty ?

Po 2. Wolność słowa.

Po 3. Marzenie nie wykonalne z dwóch powodów :

- pierwszy: z skąd wziąć tyle materiałów wybuchowych?

- drugi: jak to przemycić do miejsca docelowego.

PS: Za pisanie tego typu rzeczy grozi mi jedynie areszt domowy i badania psychiatryczne więc :blink: worth.

To Sylwester, marzenia się spełniają. Tylko trzeba im troszkę pomóc. :P

To Sylwester, marzenia się spełniają. Tylko trzeba im troszkę pomóc.

Promyk nadziei :lol:

Domówka u kolegi , pożartujemy , pogadamy i może troszkę wypijemy :)

Czym sylwester rozni sie od zwyklych dni? Sztuczne liczby. Dzien niepotrzebny.

No wie pani, pewnie to co rok temu z tym Erykiem pod ósemki, kojarzy pani ?

Ewentualnie pozabijam trochę smoków z skyrima w cs na rookgardzie

Po 1. Jakie żarty ?Po 2. Wolność słowa.Po 3. Marzenie nie wykonalne z dwóch powodów :- pierwszy: z skąd wziąć tyle materiałów wybuchowych?- drugi: jak to przemycić do miejsca docelowego.PS: Za pisanie tego typu rzeczy grozi mi jedynie areszt domowy i badania psychiatryczne więc worth.Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

1. Karalne.

2. Twoja wolność słowa kończy się na wolności słowa drugiej osoby.

3. Za groźby i nawoływanie do pozbycia się Tuska, teksty dość popularne w internecie, koleś miał sprawę. I prawidłowo. Gdyby to nie było o Tusku, to zaraz byłoby poruszenie, jak tak można grozić człowiekowi.

Areszt domowy? W Polsce o tym nie słyszałem.

Co do pytania, to odpowiedziałbym coś na odczepnego, ale chyba po namyśle powiedziałbym coś normalnego - spędzę go ze znajomymi, którzy nie będą mieli amnezji o 21:00 w Sylwestra do 12:00 Nowego Roku.

PS: Z tum rejde to już chyba nie przejdzie ;C

Sprawdzę teorię przepychania toalet (cudzych oczywiście) achtungiem. Podobno lepsze niż wszystko inne tradycyjną metodą :)huehue-bring-out-your-best-98d8a1-404875

1. Karalne.2. Twoja wolność słowa kończy się na wolności słowa drugiej osoby. 3. Za groźby i nawoływanie do pozbycia się Tuska, teksty dość popularne w internecie, koleś miał sprawę. I prawidłowo. Gdyby to nie było o Tusku, to zaraz byłoby poruszenie, jak tak można grozić człowiekowi. Areszt domowy? W Polsce o tym nie słyszałem.Co do pytania, to odpowiedziałbym coś na odczepnego, ale chyba po namyśle powiedziałbym coś normalnego - spędzę go ze znajomymi, którzy nie będą mieli amnezji o 21:00 w Sylwestra do 12:00 Nowego Roku.PS: Z tum rejde to już chyba nie przejdzie ;C

Ja nikomu nie grożę (nigdzie nie napisałem, że w którymś z miejsc miałby się ktoś znajdować), to tylko moje marzenie. Nigdzie też nie wspomniałem o panie "Kieł".

Coś takiego jak areszt domowy też się w Polsce stosuje.

A wiec hastalawistabejbe czy jakoś tak.