Hejo.
Skończyły się The Borgias i Gra o Tron, no i nie mam co oglądać. Aktualnie kończę Prison Break'a i zaciekawił mnie serial The Killing, jednak przyjmę także inne propozycje. Tematyka nie ważna, po prostu ma być wciągający z dobrą grą aktorską.
Hejo.
Skończyły się The Borgias i Gra o Tron, no i nie mam co oglądać. Aktualnie kończę Prison Break'a i zaciekawił mnie serial The Killing, jednak przyjmę także inne propozycje. Tematyka nie ważna, po prostu ma być wciągający z dobrą grą aktorską.
Osobiście bym polecał:
Rodzina Soprano
Generation Kill
Californication
Miasteczko Twin Peaks
Dexter
Rzym
Spartakus: Krew i Piach / Spartakus: Bogowie Areny
Lub trochę słabsza, ale też dają radę:
Dom Saddama (mini serial)
Inspektor Eddie
Jerycho
Zagubiony pokój (to również mini serial )
O i jeszcze po rekomendacji Brody ostatnio oglądałem Deadwood, Ian McShane zagrał wręcz mistrzowsko, a sam serial również przedni
ja bym ci polecił mój ulubiony serial Z Archiwum X.
Jak już napisał Cree polecam Ci Dextera. Wciąga na maxa, a niedługo nowy sezon wychodzi.
to teraz moja kolej
The Walking Dead
Anioł Ciemności
Paco i jego ludzie
Smallville
Jak poznałem waszą matę/How i met your mother
Hoży doktorzy/Scrubs
Mam na imię Earl
Jim wie lepiej
no i oczywiście Świat według kiepskich i 13 posterunek
obejrzyj sobie Skins na yt
Polecam:
-Hoży doktorzy
-Żniwiarz
Ja polecam Ci:
Gwiezdne Wrota
Gwiezdne Wrota Atlantyda
Gwiezdne Wrota Universe
Od siebie dodam "Weeds"
-dr House
- Jim wie lepiej
- Tak kochanie
- ;p Pamiętniki wampirów
A ja osobiście polecam ci Battlestar Galactica i Firefly choć ten ostatni ma tylko 1 sezon i kinówkę ale za to serial świetny.
Jak na jakiś się skusisz to życzę miłego oglądania.
Znam dwa seriale które powinny ci się spodobać, ,,Ghost Whisperer-Zaklinacz Dusz" i ,,Fringe: Na granicy Światów"
Mi tam się podobał tylko Dr House ewentualnie Dexter i Lost'y :)więc polecam tylko te seriale.
Bones
Glee
Doctor Who
Oczywiście po angielski albo z napisami. Lektor psuje efekt.
Polecam Supernatural wciaga !
Nom. Supernatural wciąga jak cholera. Serial o łowcach demonów, trupów itp.
Cóż, dokończę Sopranosów, bo kiedyś dałem sobie spokój po dwóch sezonach. Potem obczaję do końca House'a i Dexter'a - reszta jakoś mi nie podchodzi. Oglądałem na Foxie ostatnio Supernatural i jakoś... trochę za dzikie dla mnie.
Spróbuj Zagubionych ogarnąć
"Klan" jest w pytke
Jeśli bawi Cię specyficzny humor (trochę głupkowaty) to polecam Chłopaków z Baraków, Hoży Doktorzy też są nie źli a i dr.house zasługuje na uwagę.