Witam! Potrzebuje pomocy... ostatnio z dziewczyna i kumplem przechodziliśmy Dying Light w co-opie i naprawdę super się grało i była to moja pierwsza styczność z co-opem w którym normalnie mogliśmy całą fabułe i misje poboczne przejść razem. Znacie jakieś inne fajne gry w których można przechodzić razem fabułe i misje poboczne? Głownie chcielibyśmy pograć w gry FPS ale jeżeli znacie inne fajne gry w które można fajnie pograć w co-opie a nie są FPSami to też je na pewno sprawdzę.
Co-op
Dead Island, Dead Island Riptide, Splinter Cell Black List, Splinter Cell Conviction, Lost Planet 2.
Castle Crashers, Diablo 2;3, RaibowSix: Vegas 1;2
Oba Borderlandsy.
Oba Borderlandsy.
3 Borderlandsy*
3 Borderlandsy*
Grałem tylko w 2 części, więc nie polecam tej najnowszej, bo jej po prostu nie znam.
Borderlands to mus. Moim zdaniem najlepszy co-opowy shooter jaki do tej pory powstał (1 i 2, Pre-Sequel jakoś mnie nie porwał, trochę taka gorsza 2). Prócz tego Left4Dead2, chociaż jeśli oczekujesz chociaż jakiegoś zarysu fabularnego, to tutaj tego nie znajdziesz. Ale całość nadrabia gameplayem.
Dziękuje wszystkim za pomoc ^ ^ biorę się za borderlandsy w takim razie.
Witam! Potrzebuje pomocy... ostatnio z dziewczyna i kumplem przechodziliśmy Dying Light w co-opie i naprawdę super się grało i była to moja pierwsza styczność z co-opem w którym normalnie mogliśmy całą fabułe i misje poboczne przejść razem. Znacie jakieś inne fajne gry w których można przechodzić razem fabułe i misje poboczne? Głownie chcielibyśmy pograć w gry FPS ale jeżeli znacie inne fajne gry w które można fajnie pograć w co-opie a nie są FPSami to też je na pewno sprawdzę.