Orientuje się czy prawdą jest, że po becie wszystko się resetuje? Karty, level'e etc.?
I czy Ci co grali w Betę, czy coś dostają, czy po prostu reset wszystkiego i kompletna pustka?
Orientuje się czy prawdą jest, że po becie wszystko się resetuje? Karty, level'e etc.?
I czy Ci co grali w Betę, czy coś dostają, czy po prostu reset wszystkiego i kompletna pustka?
1. Nie. Był już wipe i więcej nie będzie.
2. Nikt nie wie, ale raczej nic nie dostaniesz. Na razie, jak kupisz booster/arenę za real kasę to dostaniesz złotego Gelbina.
Ok, dzięki.
Słyszałem, że ci co grają na becie dostaną, mounta do wowa ale nie jestem tego pewien.
Grający w becie nic nie dostaną. Gdzieś czytałem, że Heartstone na ten moment ma być odrębnym tworem więc zdziwiłbym się promocją na mounta do WoWa.
Ja bym się nie zdziwił ponieważ nadal jest to gra od blizzarda tak samo jak wow. Zawsze jak kupisz np. rozszerzoną wersję sc wowa czy to diablo to dostajesz zawsze jakiś maly bonus do reszty gier. Dlatego by mnie to nie zdziwiło.
Mam nadzieję że do kolekcjonerki D3 dadzą jakiś dodatek do WoW'a.
Mam takie pytanie. Wiadomo że był wipe w zamkniętej becie. Ale czy będzie też w otwartej?
Podobno już nie będzie żadnych wipów.
W dniu premiery Diablo III dostawało się chyba Cataclysm, a że teraz jest on już w BattleChest to raczej bym już na to nie liczył.
Will there be any wipes in the future?We don’t anticipate any further wipes. This goes for both the Hearthstone beta and after the game’s official release. Any progress made during the beta after the wipe will be retained through the release of Hearthstone, such as new cards you obtain, levels that you gain and ranks you achieve. Basically, you’ll now be able to keep your stuff.